Jongenskamer

Op Woonblog vertellen we je precies hoe je een stoere jongenskamer moet inrichten. De slaapkamer van je zoon moet functioneel zijn, maar er toch leuk uit zien. Dit kan soms best lastig zijn. Met onze tips maak je zijn slaapkamer de stoerste jongenskamer die er maar is!

Stoere jongenskamer

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thema voor een stoere jongenskamer. Wat dacht je van een piraten, superhelden of jungle thema? Of voor de jongens die al niet zo klein meer zijn: een New York of Londen thema. Met een paar simpele accessoires, een leuke muursticker of een nieuw dekbed tover de kamer van je zoon in een mum van tijd om.

Kinderkamer inrichten

Vergeet niet met je zoon te overleggen als je zijn kinderkamer gaat inrichten. Bedenk samen het thema, zoek online of op de woonboulevard wat leuke spulletjes uit en ga samen aan de slag met schilderen. Maak er een leuk project van waarbij je rekening houdt met zijn voorkeuren.

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten