Adverteren op Woonblog

Welkom bij Woonblog- hét online woonmagazine voor alles rondom het huis! 

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen! Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Download hieronder de mediakit voor meer informatie.

Vraag mediakit aan

Waarom adverteren bij Woonblog?

  • Verhoog je vindbaarheid in zoekmachines

  • Bereik je doelgroep op een informele manier

  • Vergroot je naamsbekendheid

  • Positief effect op je positie in Google

Contentmarketing: meer dan platte advertenties

In een tijd waarin we overspoeld worden met informatie, zijn we kritischer dan ooit in het selecteren van wat we willen lezen en zien. Alleen goede, informatieve en inspirerende content maakt kans om onze aandacht vast te houden.

“Wij begrijpen dat jouw verhaal meer is dan alleen een advertentie. Daarom bieden wij een platform waarop jouw bedrijf authentiek gepresenteerd wordt, met de kracht van echte verhalen.”

Authentieke verhalen op Woonblog:

1. Niet als reclame, maar als ervaring: Content over jouw bedrijf, verteld door anderen, wordt niet ervaren als platte reclame. Het zijn verhalen, ervaringen en inzichten die een authentieke indruk achterlaten.

2. Geloofwaardigheid in de hoofdrol: Content vanuit iemand anders is geloofwaardiger dan wanneer het vanuit jezelf komt. Het komt dan niet over als een verkooppraatje, maar als een oprechte getuigenis.

Verbeter je vindbaarheid met kwalitatieve content

Goede, kwalitatieve content is steeds belangrijker aan het worden voor jouw online vindbaarheid. Zoekmachines kijken tegenwoordig veel meer naar wat er op je website staat, dan naar de aanwezigheid van de juiste zoekwoorden. Goede, kwalitatieve content maakt zo hét verschil in wel of niet vindbaar zijn online.

Content (laten) plaatsen op andere websites die goed aansluiten bij je doelgroep is net zo belangrijk. Vroeger werkten simpele linkjes vanaf een startpagina. Tegenwoordig zijn linkjes vanaf relevante websites (met een hoge autoriteit) véél belangrijker geworden.

Daarom is het plaatsen van relevante content op je eigen, maar ook op andere websites die aansluiten bij jouw doelgroep is essentieel. Dit vergroot niet alleen je online zichtbaarheid, maar ook je naamsbekendheid en positie in Google. 

Contentstrategie voor je bedrijf

Een artikel op Woonblog is slechts het begin. Laat onze content marketeers je helpen met het opzetten en uitvoeren van een volledige contentstrategie. Van artikelen op je website tot social media berichten, nieuwsbrieven en online campagnes - wij bieden een complete service.

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten