Adverteren op Woonblog.eu

Het platform voor de verhuizende, verbouwende en woon geïnteresseerde vrouw, dat is Woonblog.eu.

Meer bezoekers en een betere ranking in Google?

Woonblog heeft een uitstekende reputatie bij Google en een artikel met een link naar jouw website heeft naast zichtbaarheid en naamsbekendheid ook voordelen voor je positie en vindbaarheid in Google. Zoekmachines kijken naar hoeveel websites er schrijven over, en linken naar jouw website.

‘Plat adverteren of roepen dat je de beste bent, daar zitten we allang niet meer op te wachten.

De voordelen van contentmarketing

We worden tegenwoordig overspoeld met informatie en daarom zijn we kritischer dan ooit in het selecteren van wat we willen lezen en zien. Alleen goede, informatieve en inspirerende content maakt kans. Daarnaast werkt content over je bedrijf vanuit iemand anders velen malen beter. Ten eerste omdat het niet als reclame wordt ervaren. En ten tweede omdat deze content als geloofwaardiger wordt gezien.

Verbeter je vindbaarheid

Content is ook belangrijk voor je vindbaarheid in zoekmachines (zoals Google). Zoekmachines kijken tegenwoordig veel meer naar wat er op je website staat (of wat er over je website geschreven wordt) dan enkel naar de aanwezigheid van de juiste zoekwoorden. Goede content maakt meer dan ooit het verschil tussen wel óf niet vindbaar zijn online.

Niet alleen content plaatsen op je eigen website is van belang voor je vindbaarheid. Ook content (laten) plaatsen op andere websites die goed aansluiten bij je doelgroep is net zo belangrijk. Hiermee bereik je namelijk je doelgroep op een informele en inspirerende manier. Daarnaast heeft een artikel met link naar je website ook een positief effect op je naamsbekendheid en positie in Google. Vroeger werkten simpele linkjes vanaf een startpagina. Maar Google wordt steeds slimmer. Daardoor zijn linkjes vanaf relevante websites (met een hoge autoriteit) véél belangrijker geworden.

Mogelijkheden Woonblog.eu

We staan altijd open voor leuke samenwerkingen! Er zijn al mogelijkheden vanaf €100. Vul onderstaand formulier in en wij sturen je een voorstel!

Ik wil ook adverteren

Een artikel op Woonblog.eu is het enige wat we voor je kunnen doen. We kunnen je ook helpen bij opzetten. Vraag hier je mediakit aan met de mooiste pakketten.

Vraag mediakit aan

Contentstrategie voor je bedrijf

Een artikel op Woonblog.eu is niet het enige wat we voor je bedrijf kunnen doen. We kunnen je ook helpen bij het opzetten en uitvoeren van een contentstrategie. Onze content marketeers schrijven dan artikelen voor je website, maken berichten voor je social media kanalen, schrijven nieuwsbrieven en zetten online campagnes op voor je bedrijf.

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten