Portugese tegels

Portugese tegels zijn hartstikke populair. Dat is niet zo gek, want ze zijn een blikvanger in iedere ruimte. Verwerk de tegels in je woonkamer, badkamer, keuken, toilet of hal. Inspiratie nodig voor Portugese tegels in huis? Op Woonblog vind je de leukste ideeën voor het verwerken van deze waanzinnige tegels in je interieur.

Portugese tegels

Portugese tegels zijn tegenwoordig erg populair voor in of buiten het huis. De sierlijke Portugese tegels worden ook wel Azulejo genoemd en zijn vanuit vroeger bedoeld om gebouwen te verrijken met kleur. Wil je meer weten over deze mooie tegels en hoe je deze kunt verwerken in je interieur? Ontdek alles over Portugese tegels.

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten