Babykamer inspiratie: De leukste voorbeelden!

Ben je op zoek naar babykamer inspiratie omdat je binnenkort een baby verwacht? Of omdat de babykamer wel een opknapbeurt kan gebruiken? Als je weet of het een jongen of een meisje is, kun je ervoor kiezen om voor een roze of juist voor een blauwe kamer te gaan. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Ga voor een mintgroene, oranje, kleurrijke of zwart-witte kamer. Vind je het lastig? Geen probleem: Wij helpen je op weg met een aantal leuke voorbeelden!

Blauwe babykamer inspiratie

Verwacht je een jongen en wil je graag de kleur blauw terug laten komen in de babykamer? Wij geven je blauwe babykamer inspiratie! Zorg er dan voor dat een aantal details de kleur blauw hebben. Het kleed op de grond, kussens in het bedje, een kastje en een aantal andere accessoires. Juist als je ervoor kiest om de kleur met mate terug te laten komen, komt de kleur het mooist tot zijn recht.

Babykamer inspiratie jongens

Babykamer inspiratie blauw

Blauwe babykamer

Roze babykamer inspiratie

Verwacht je een meisje en wil je graag de kleur roze terug laten komen in de babykamer? Voor de roze babykamer geldt hetzelfde als voor de blauwe: Zorg ervoor dat een aantal details de kleur roze hebben. Juist als je ervoor kiest om de kleur met mate terug te laten komen, komt de kleur het mooist tot zijn recht. Ga je voor fel roze, lichtroze of zalmroze? Wil je eens wat anders? Ga dan voor zalmroze! Roze is mooi om te combineren met grijs. Ga voor een donkergrijze muur en voeg lichtroze accessoires toe aan de babykamer.

Roze babykamer meisje

Babykamer inspiratie meisje

Zalmroze babykamer

Babykamer meisje

Roze én blauwe babykamer inspiratie

Ben je in verwachting van een jongen én een meisje? En wil je wel zowel de blauwe als de roze kleur terug laten komen in de babykamer? Hieronder zie je leuke voorbeelden van babykamers waarbij de kleuren gecombineerd zijn!

Babykamer jongen en meisje

Babykamer met roze en blauw

Blauw en roze

Bonte babykamer inspiratie

Word jij wel vrolijk van een kleurtje? Dit kun je prima doortrekken in de babykamer! Laat dezelfde kleuren terugkomen op de wand, het kleed en alle andere accessoires. Ondanks dat de babykamer vrij kleurrijk en druk is, creëer je hiermee eenheid waardoor er in zekere mate rust ontstaat.

Kleurrijke babykamer inspiratie

Babykamer kleurrijk

Zwart-witte babykamer inspiratie

Houd jij van zwart-wit en wil je zo min mogelijk kleur toevoegen aan de babykamer? Wij hebben een heleboel zwart-witte babykamer inspiratie voor je!

Zwart-witte babykamer inspiratie

Zwart-wit

Babykamer zwart-wit

Babykamer inspiratie met accentkleuren

Wil je geen blauw of roze accentkleuren? Ga voor geel, groen, mintgroen, goud of iets anders. Kies een kleur uit dat je mooi vindt en gebruik deze kleur als accentkleur!

Gele babykamer inspiratie

Goude babykamer

Mintgroen

Babykamer met een thema!

Bedenk een thema en pas de babykamer hier helemaal op aan! Als kinderen ouder zijn, vinden ze het heerlijk om te klimmen en klauteren. Dan komen de touwen goed van pas!

Thema kinderkamer inspiratie

Thema kinderkamer inspiratie

Klimmen en klauteren

Meer babykamer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer babykamer inspiratie? Lees dit artikel eens: 7 originele babykamer ideeën!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten