Stoere jongenskamer: dit wil iedere jongen!
Kinderkamer inspiratie Jongenskamer

Stoere jongenskamer: dit wil iedere jongen!

Je wilt een stoere jongenskamer voor je zoon inrichten. Dan wil je vast niet terugvallen op een standaard blauwe of groene kinderkamer. Gelukkig mag een jongenskamer er een stuk moderner en volwassener uitzien. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van steigerhout of kiezen voor een industrieel design. Dit is vooral fijn als je zoon al wat ouder is of als je er tegenop ziet om de kamer in de komende jaren nog eens opnieuw in te richten. Met een stoere jongenskamer ben je voorbereid op de toekomst!

Stoere jongenskamer met steigerhout

Steigerhouten meubels zijn al een tijdje een zeer geliefde woontrend. Misschien heb je zelf al wel een steigerhouten kastje of tafel in je woonkamer staan. Maar heb je er al eens aan gedacht om dit te gebruiken voor de slaapkamer van je zoon? Steigerhout heeft een robuuste en stoere uitstraling en is daarom ideaal voor een stoere jongenskamer. Kies bijvoorbeeld voor een bed met steigerhouten hoofdbord of voor een houten tafeltje. Zoek naar een tafeltje met wieltjes of maak er zelf een, deze zijn heel praktisch in een kinderkamer!

Vintage speelgoed

Een trendy slaapkamer voor je zoon mag natuurlijk ook best een beetje speels zijn. Om toch in stijl te blijven kun je een stoere jongenskamer aankleden met vintage speelgoed. Dit zorgt tegelijkertijd voor een industriële maar toch speelse look. Kijk eens op een rommelmarkt of in een kringloopwinkel of je een mooie oude speelgoedauto of hijskraan tegenkomt.

stoere jongenskamer

Stoere prenten aan de muur

Een stoere jongens kamer is pas echt af met een paar stoere prenten aan de muur. Waar houdt je zoon van? Dinosauriërs, auto’s of vliegtuigen? Je kunt tegenwoordig de mooiste prenten met bijna elk denkbaar onderwerp vinden. In prachtige vintage designs die goed bij het steigerhout en vintage speelgoed passen.

jongenskamer anno 2017

Ga lekker aan de slag en verras je zoon met een stoere jongenskamer die nog jaren mee kan!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten