5x de leukste keuken inspiratie

Ben jij op zoek naar de leukste keuken inspiratie? Het is belangrijk dat de keuken in dezelfde stijl is als de rest van jouw woning. Tegenwoordig is de keuken namelijk niet alleen meer de plek waar je kookt, maar voor veel mensen is dit een centrale plek in huis geworden. Je kunt in de keuken lekker eten, samen een borrel drinken of gezellig kletsen tijdens het koken. Het is dus belangrijk dat jij jezelf helemaal thuis voelt in jouw keuken. Lees verder en ontdek de leukste keuken inspiratie!

De Scandinavische keuken

Op zoek naar frisse keuken inspiratie? Dan is een Scandinavische keuken misschien wel iets voor jou! Een Scandinavische keuken straalt veel rust uit. Deze stijl kenmerkt zich door de lichte kleuren, de natuurlijke materialen en de minimalistische uitstraling. Zorg voor veel lichtinval in jouw keuken. Gebruik veel wit en combineer dit met hout. Denk bijvoorbeeld aan houten keukenkastjes. Zo creëer je de perfecte basis voor een Scandinavische keuken.

Scandinavische keuken

Keuken inspiratie: de moderne keuken

Houd jij van een strakke stijl en neutrale kleuren? Doe dan keuken inspiratie op voor een moderne keuken. Een moderne keuken heeft veel strakke lijnen waardoor er veel rust ontstaat. De basiskleuren wit, bruin, grijs en zwart staan centraal in de moderne woonstijl.

moderne keuken

Barretje in de keuken

Is de keuken ook de centrale plek in jullie huis? Tegenwoordig zie je het steeds vaker, grote open keukens waar het gezin veel bijeenkomt. Maak een barretje in de keuken om samen gezellig aan te ontbijten, te kletsen terwijl iemand staat te koken of gewoon om gezellig te borrelen.

Kies voor een verlenging van jouw keuken in de vorm van een tafel. Zet hier wat gave krukken aan en jouw barretje is klaar! Lees het artikel een barretje in de keuken voor meer keuken inspiratie.

bar in de keuken

Keuken inspiratie: dé trends van 2019

De keukentrends voor 2019 zijn bekend! En wij worden er super enthousiast van!

Wil je jouw keuken omtoveren met de gaafste keuken inspiratie? Dan zijn deze 2 trends echt iets voor jou: de gekleurde kraan en het gebruik marmer!

We zagen het in 2018 al voorbij komen, de gouden, bronzen en zwarte kranen. Door deze gekleurde kraan krijgt jouw keuken een hele luxueuze uitstraling. Voeg wat gouden details toe aan je keuken, zoals gouden takjes in een potje. Zo stem je de elementen in de keuken helemaal op elkaar af.

Marmer is weer terug van weggeweest! Een marmeren keukenblad is onmisbaar in 2019. Marmer is een aanwinst voor iedere keuken en geeft een hele rijke uitstraling. Wit marmer is bij iedereen bekend. Deze kleur is altijd goed, maar in 2019 zien we juist veel donkere kleuren marmer terugkomen. Denk aan donkergrijs, zwart en diep donkergroen. Op de website van Flinders vind je een heleboel andere inspirerende woontrends.

bronzen kraan

Keuken inspiratie voor de leukste decoratie

Heb jij een super gave keuken maar ben je nu alleen nog op zoek naar keuken inspiratie voor de leukste decoraties? De keuken is een functionele, maar ook een sfeervolle plek in huis. Kies dus ook voor functionele en sfeervolle accessoires! Zet bijvoorbeeld leuke plantjes in de keuken. Denk aan basilicum plantjes, deze kun je gebruiken tijdens het koken en zien er heel fris uit. Zet een grote borrelplank in de keuken met leuke schaaltjes erop en vul deze met lekkernijen zodat er altijd iets te snoepen is!

decoratie keuken

Meer keuken inspiratie?

Ben je op zoek naar meer keuken inspiratie? Bekijk ook eens onze artikelen: Keuken inspiratie: een landelijke keuken met slimme keukenindeling en Tover jouw keuken om tot een industriële keuken.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten