Klein detail, grote impact: custom schakelmateriaal

Het inrichten van je woning lijkt makkelijk: je hebt meubels, een frisse kleur op de muren, en wat decoraties nodig. Maar vaak zijn het juist de kleine details die een huis een luxe uitstraling geven. Bij het struinen door de nieuwste interieurtrends stuitten we op een verrassend element dat je interieur een luxe uitstraling geeft: customized schakelmateriaal!

terracotta muur

1. Op maat gemaakt schakelmateriaal: Stijl die past bij jouw interieur

Bijnal iedereen heeft standaard witte schakelaars en stopcontacten. Maar waarom genoegen nemen met standaard als je iets bijzonders kunt hebben? Bij Modelec zijn er eindeloze mogelijkheden om je schakelaars en stopcontacten aan te passen aan jouw persoonlijke stijl. Of je nu houdt van een klassieke, moderne of artistieke uitstraling, je vindt hier schakelmateriaal dat perfect aansluit bij jouw interieurstijl

blauw schakel

2. Stijlvol en duurzaam: kwaliteit die blijft

Naast het feit dat uniek schakelmateriaal er geweldig uitziet, is het vaak ook nog eens duurzaam. Veel van deze schakelaars zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals massief metaal, glas en keramiek. Dit betekent niet alleen dat ze er luxe uitzien, maar ook dat ze lang meegaan. Je investeert dus in details die je interieur zowel mooi als duurzaam maken. Hoe moet dat met schoonmaken? Gewoon een doekje erover, en klaar! 

custom schakelmateriaal

3. Designopties

Er is eindeloze keuze als het gaat om designs, afwerkingen en kleuren van schakelmateriaal. Dit maakt het mogelijk om schakelaars te kiezen die echt passen bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Of je nu houdt van een strakke, minimalistische look of juist van rijke, gedetailleerde ontwerpen, er is voor ieder wat wils. Toch nog even willen kijken en voelen? Dat kan bij Spoel ID! Zo kun je in elke kamer van je huis een uniek en persoonlijk accent toevoegen.

4. Eenvoudige installatie, direct resultaat

Misschien denk je dat het vervangen van schakelmateriaal een ingewikkelde klus is, maar dat valt reuze mee. Veel van deze producten zijn ontworpen voor gemakkelijke installatie. Ook al ben je zelf niet handig, het is binnen no time geïnstalleerd. 

zwart witte schakelaren

5. Perfecte afwerking bij de vibe

Wat mooi is, is dat je met uniek schakelmateriaal kunt kiezen voor eenheid door in elke kamer dezelfde stijlvolle schakelaars te hebben, waardoor je huis een gevoel van luxe en samenhang krijgt. Of je kunt juist elke kamer voorzien van schakelaars die perfect passen bij de specifieke sfeer en vibe van die ruimte. Zo wordt niet alleen elk detail in je interieur benadrukt, maar voelt het ook echt persoonlijk aan.

Op zoek naar meer wooninspiratie? Bekijk hier alle blogs voor de laatste trends van woonaccessoires!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten