Industrieel interieur

Hou je van een industrieel interieur in een woning? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! In onze artikelen zijn genoeg tips en ideeën te vinden om je woning industrieel in te richten. Tegenwoordig is het wonen van een fabriek niet nodig om de industriële sfeer in huis te brengen. De stijl is eenvoudig toe te passen en prima te combineren met andere woonstijlen. Voor een flink dosis wooninspiratie lees je dus onderstaande artikelen!

Is een Industriële stijl iets voor jou?

Bij een industriële stijl kun je denken aan een oud industrieterrein wat omgebouwd is tot woonwijk. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Een industrieel interieur kan in een rijtjeshuis, woonwijk of in het centrum voorkomen. Deze woonstijl is makkelijk toepasbaar in alle kamers van het huis. In onze blog vind je meer inspiratie over hoe je dit kan toepassen in jouw huis.

Industrieel interieur woonkamer

Een woonkamer met een industrieel interieur heb je snel toegepast in je huis. De stijl kenmerkt zich door robuuste en ruwe materialen en vormen. Dit kan gecombineerd worden met donkere kleuren op de muur. In een industrieel interieur komt een vloer van beton vaak voor. Het is dan ook gebruikelijk om het grove terug te laten komen in de decoratie. Denk aan een grote, donkere lamp.

Industriële inrichting tips

Dit zijn een aantal musthaves voor een industriële inrichting:

  • Betonnen muur

  • Oude vazen

  • Studiolampen

  • Pallets als salontafel

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden of de combinatie met een modern interieur of landelijke woonstijl? Neem een kijkje bij onze artikelen voor een industrieel interieur!

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten