CAN10: dit is wat een ander interieur kan doen
Inrichting Klussen Industrieel interieur

CAN10: dit is wat een ander interieur kan doen

Wij zijn een kijkje gaan nemen in een van de gezelligste, zakelijke lunchrooms in Breda, namelijk CAN10. in het Blushuis. Het blushuis is een bedrijfsverzamelgebouw waar zich momenteel 40 bedrijven uit de creatieve sector bevinden. Het is een creatieve broedplaats waar veel kennis en ervaring wordt uitgewisseld en een plek als CAN10. is hier onmisbaar!

Het Blushuis, waar CAN10. zich in bevindt, is samen met nog enkele bedrijfspanden onderdeel van de Triple-O-Campus.

Sinds een aantal weken is de lunchroom helemaal verbouwd tot een gezellige, huiselijke en sfeervolle ruimte waar iedereen bij elkaar kan komen. Lees snel verder en neem een kijkje in CAN10.!

De CAN10 voor verbouwing

Een zakelijke lunchroom moet een gezellige plek zijn waar lekker gegeten kan worden, groepen kunnen vergaderen en mensen elkaar leren kennen. Kortom, een leuke ontmoetingsplek die je het gevoel geeft alsof je eventjes niet op kantoor bent.

Voor de verbouwing was de ruimte heel functioneel, maar niet echt gezellig. Het interieur was simplistisch en het ontbrak aan een huiselijke sfeer. De grote lange tafels nodigden niet uit tot gezellig samen een hapje eten. Time for a change!

wooninspiratie

De verbouwing

In januari is een gemotiveerd team begonnen met het bedenken en uitvoeren van de nieuwe ideeën voor CAN10. Niet alleen de styling en het interieur hebben een make-over gekregen, ook het menu is geheel vernieuwd. In maart is CAN10. in twee weken tijd helemaal omgetoverd tot een gezellige, huiselijke en toch zakelijke ontmoetingsplek.

CAN10. moet de bindende factor worden binnen de Triple-O-Campus. Alle bedrijven die zich hebben gevestigd in de bedrijfspanden van de Campus kunnen lunchen, vergaderen en elkaar ontmoeten in CAN10. Maar ook mensen van buitenaf zijn welkom en kunnen er flexwerken, afspraken plannen, vergaderen en zelfs CAN10. gebruiken voor een eigen event of feest!

wooninspiratie

De nieuwe CAN10

Zodra je CAN10. binnenloopt word je verrast door de sfeervolle en huiselijke stijl van de lunchroom. Er is gekozen voor een industriële stijl, omdat dit past binnen het Blushuis. Vroeger was het Blushuis namelijk een brandweerkazerne. De kleur rood staat daarom nog steeds centraal in het pand en zo ook in de lunchroom. Om de historie van het pand terug te laten komen, zijn er rode buizen opgehangen om bezoekers het échte “brandweer gevoel” te geven.

Het interieur van CAN10. is een mengeling van old meets new. Zo komen de barkrukken en het oude klimrek uit verschillende antiekwinkels. Maar zijn er ook veel moderne elementen terug te vinden.

bedrijfskantine

De kaart: samenwerken met lokale aanbieders

De menukaart heeft, net als het interieur, ook een mooie make-over gekregen. Er staan veel nieuwe gerechten op de kaart die zeker de moeite waard zijn om eens te proberen. Er wordt gewerkt met lokale aanbieders. Zo komt het brood van bakker Pol vd Bogaert en komt het bier o.a. van twee brouwerijen uit Breda: Witte Anker en de Frontaal.

De aanrader op de menukaart is de panini hete kip, met saus van Dr. Worst uit Breda. Daarnaast staat het beroemde broodje “Club CAN10” op het menu, dit is een overheerlijke club sandwich. CAN10. vindt het ook belangrijk dat zij op een verantwoorde manier omgaan met eten. Zo serveren ze vegetarische wraps, salades en boordjes. Tevens bieden zij de mogelijkheid om te kiezen voor glutenvrij brood.

Bedrijven op de campus kunnen ook een bestelling vooraf doorgeven, zodat er een plekje in CAN10. wordt gereserveerd en jouw lunch al klaarstaat als je binnenkomt! Uiteraard is er ook de mogelijk om het to-go mee te nemen!

lunch

wooninspiratie

Toekomstplannen

Inmiddels wordt er door CAN10. alweer uitgebreid nagedacht over de volgende stappen. Zo zijn er ideeën voor een nieuw terras, waar zomers of tijdens vrijmibo’s goed gebruik van gemaakt kan worden. Ook zijn er plannen voor een maaltijdservice bij CAN10., zodat je na een lange dag werken lekker je eten kunt oppikken en dus niet meer hoeft te koken! Om op de hoogte te blijven van deze plannen kun je de CAN10. volgen op Faebook en Instagram.

Wat valt ons op als woonmagazine?

Iedereen vindt het fijn om in een gezellige, sfeervolle omgeving te werken. De inrichting van de zakelijke lunchroom geeft een saamhorig gevoel binnen een bedrijf/pand. Het kan een middelpunt zijn waar mensen elkaar leren kennen en waar samenwerkingen beginnen.

Een gezellige lunchroom is bevorderend voor de werksfeer. Dat wil toch ieder bedrijf?

CAN10

Meer wooninspiratie?

Op zoek naar meer wooninspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Wooninspiratie: deze meubels zijn tijdloos en super gaaf!, Kleine woonkamer inrichten: 4 handige tips, Portugese tegels: 12 toepassingen in het toilet en Woonideeën: 5x de zomertrends van 2019.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten