Houtlook tegels iets voor jouw badkamer?
Woontrends Badkamer ideeën Wooninspiratie

Houtlook tegels iets voor jouw badkamer?

Zijn houtlook tegels misschien iets voor jouw badkamer? Voor een warme uitstraling wil je graag een houten vloer, maar je mist hierbij het gemak van tegels? Dan zijn houtlook tegels de ideale oplossing voor jouw woning! Vloertegels met een houtmotief wordt gezien als een van de laatste woontrends. Steeds meer mensen ondervinden het gemak van tegels in plaats van houten vloeren of kliklaminaat. En ook vloerverwarming kan gemakkelijk worden gecombineerd met tegels. Naast de houten look-a-like tegel zijn er ook tegels die een glazen en metalen look hebben. Perfect voor in de badkamer!

Badkamer zonder saaie witte tegeltjes

Helemaal gek van de tegels met houtlook, probeer ze dan ook eens in je badkamer! Eerder was hout natuurlijk geen optie in deze vochtige ruimte. Maar dat probleem is opgelost met de houtlook tegels. Weg met die saaie witte tegeltjes! Kies voor look-a-like tegels. De houtlook tegels zijn haast niet van echt te onderscheiden. Als je goed voelt merk je pas dat het een harde keramische tegel is. Een echte houten vloer is onderhoudsgevoeliger dan een houtlook tegels.

Grote tegels

De trends van dit moment zijn grote tegels. Deze tegels geven een ruimtelijke aanzien. Veel kleine tegels zorgen er juist voor dat een ruimte druk en klein wordt.

Visgraat tegels

Een andere trends is het leggen van visgraat tegels. Houtlook tegels zijn er in allerlei maten en lengtes. Je creëert een speels effect door ze te leggen zoals je ziet op onderstaande afbeelding.

houtlook badkamerZie jij het verschil?

En, zie jij het verschil tussen echt hout en houtlook tegels? Wij niet! Behalve dan het feit dat een tegelvloer veel meer kan hebben dan een houten vloer. Ze zijn kras- en stootbestendig en makkelijk schoon te maken. Nooit meer jaarlijks je houten vloer behandelen, schuren en oliën!

Realiseer een warme uitstraling met duurzame tegels. Naast de standaard bruine houtkleuren zijn de houtlook tegels ook verkrijgbaar in het wit, grijs en zwart. Daarnaast zijn er tegels met verschillende houtstructuren te vinden, bijvoorbeeld; fijn of grof, mat of hoogglans. Zo is er voor iedere woonstijl een geschikte houtlook tegel te vinden. Hoe vind jij de houtlook tegels? Ga je de overstap maken van hout naar tegels?

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten