De 6 leukste woonwinkels in Den Bosch
Woonwinkels

De 6 leukste woonwinkels in Den Bosch

Benieuwd naar de leukste woonwinkels in Den Bosch? Wij hebben de 6 leukste voor je op een rijtje gezet! Den Bosch is een prachtige karakteristieke stad waar je heerlijk kunt woonwinkelen. Bewonder de Sint-Janskathedraal, wandel gezellig langs de Binnendieze (of maak een rondvaart!) en bezoek de leukste woonwinkels. Houd je van modern? Of juist van industrieel of vintage? Voor iedere smaak en voor ieder budget is er wel interieurwinkel te vinden. En ben je na een tijdje moe van het winkelen? Geen probleem! In Den Bosch barst het van de leuke eettentjes en cafétjes. Tijd om een leuk dagje uit te plannen vol wooninspiratie!

Robeerst Interieurs

Robeerst Interieurs is een prachtige en grote interieurwinkel in het hartje van Den Bosch waar je producten vindt van een heleboel bekende interieurmerken. De winkel is gelegen aan de Snellestraat 49-51, een van de gezellige straatjes in het sfeervolle centrum van de stad.

Den Bosch woonwinkel

Bij Robeerst ben je aan het goede adres als je een liefhebber bent van een modern interieur. Van woonaccessoires tot banken, tafels en stoelen ze hebben het allemaal. Daarnaast geven ze je ook nog eens vrijblijvend advies over het inrichten van je huis. Ze helpen je met het maken van een plan voor de indeling, het licht of de kleuren in je interieur. Als één van de leukste woonwinkels Den Bosch, moet je hier geweest zijn!

Woonwinkel Robeerst

Karakter Den Bosch

Marie-Louise en Angela kenden elkaar al enige jaren voordat ze 5 jaar geleden, in augustus 2011, Karakter openden. Je vindt deze leuke woonwinkel aan de Snellestraat 12 in Den Bosch. De collectie die zij verkopen bestaat uit originele lifestyle -en woonaccessoires met kosmopolitische invloeden. Mooie en kleurrijke producten die inspireren en een goed gevoel geven.

Karakter Den Bosch

Marie-Louise en Angela houden van duurzame producten omdat ze het belangrijk vinden om bestaande materialen te hergebruiken om zo bij te dragen aan een beter milieu. Ze verkopen zoveel mogelijk spullen die op een eerlijke manier vervaardigd zijn met respect voor de mensen die ze met zoveel liefde en vakmanschap maken. Zo proberen ze bij te dragen aan een betere welvaart in het gebied van herkomst. Daarnaast verkopen ze producten die ze tegen komen tijdens hun zoektochten en waar ze vrolijk en blij van worden.

Woonwinkel Karakter Interieurwinkel Den Bosch

Vintage Room

Vintage Room is een leuke woonwinkel in Den Bosch waar ze een mix van nieuwe en vintage producten verkopen. Ook Vintage Room vind je aan de Snellestraat 30, een populair woonwinkel straatje zoals je merkt. Ze zijn gespecialiseerd in Jieldé lampen, maar je vindt er veel meer mooie en bijzondere items.

Vintage Room Den Bosch

Van Vintage Eames stoelen en een heleboel bijzondere verlichting tot behang en vintage speelgoed. Als je op zoek bent naar een uniek item voor in je interieur, dan moet je zeker een bezoekje aan de Snellestraat brengen!

Interieurwinkel Den Bosch

Mister Design

In 2018 verhuisde Mister Design van de Hinthamerstraat naar de Vughterstraat. De winkel is gevestigd in een monumentale Ford garage van maar liefst 2000m2. Hier zijn toonaangevende designmerken als Knoll, Vitra, Cassina, Flos, Ligne roset, Fritz Hansen, Tom Dixon, Walter Knoll, Pastoe en Artifort te vinden. Daarnaast kun je genieten van een kop koffie, lunch of diner in het restaurant, welke met het terras uitkijkt op de Bossche Broek.

Woonwinkel Den Bosch

Woonwinkel Den Bosch Mister Design Mister Design woonwinkel Den Bosch

Thuis Interieurs Den Bosch

In de showroom van Thuis Interieurs Den Bosch ben je aan het juiste adres voor een heleboel wooninspiratie. In de showroom staan prachtige moderne meubels, je voelt je er gelijk 'thuis'. Je vindt de showroom aan de Vughterstraat 100.

Thuis Interieurs Den Bosch

De stylisten van Thuis Interieurs Den Bosch helpen je graag op weg met het zoeken naar jouw thuisgevoel. Ze geven je dan ook een interieuradvies op maat en komen zelfs bij je thuis als je niet naar de showroom wil/kan komen. Hulp nodig bij het inrichten van je huis? Neem dan eens contact op met Thuis Interieurs Den Bosch.

Thuis Interieurs

Ben je op zoek naar meer woonwinkels?

Op zoek naar woonwinkels in andere steden? Bekijk dan eens onze artikelen over de leukste woonwinkels in Amsterdam, Breda, Maastricht, Zwolle, Alkmaar, Leeuwarden, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Nijmegen, Utrecht en Den Haag. Is er nou een leuke woonwinkel in Den Bosch die we gemist hebben? Laat even een berichtje achter in de comments!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten