Ontdek de 5 leukste woonwinkels van Purmerend!
Wooninspiratie Woonwinkels Woonwinkel overzicht

Ontdek de 5 leukste woonwinkels van Purmerend!

Purmerend wordt niet voor niets de achtertuin van Amsterdam genoemd. In de binnenstad kun je alles vinden van authentieke winkeltjes tot leerzame musea tot gezellige woonwinkels. Purmerend is daarom zeker een must-visit. Op zoek naar de 5 tofste woonwinkels van Purmerend? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

1. Sfeerwonen & Zo

Deze stoere woonwinkel is de place to be voor mensen die op zoek zijn naar meubels voor een landelijk of industrieel interieur. In deze winkel van wel 750m2 vind je een zeer grote collectie kwaliteitsmeubels. Bovendien bieden ze bij Sfeerwonen & Zo de mogelijkheid om je bank op maat te laten maken. Erg handig als je een specifieke afmeting wilt hebben of de ideale bank nog niet gevonden hebt.

Deze winkel vind je op de Gedempte Singelgracht 6.

wooninspiratie

2. Piet Klerkx

Piet Klerkx kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze inspirerende woonwinkel in Purmerend biedt de meest exclusieve en aparte producten van vertrouwde merken. Bij Piet Klerkx maakt het niet uit van welke stijl je houdt, ze hebben er namelijk voor ieder wat wils. Piet Klerkx is bovendien de grootste woonbeleving van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je alles om van je huis een thuis te maken. Heb je er een leuk meubelstuk gezien, maar wil je deze liever in een andere kleur of maat? Dan kijken ze bij Piet Klerkx graag met je mee.

Het kan af en toe erg lastig zijn om een ruimte op een sfeervolle en gezellige wijze in te richten. Bij Piet Klerkx geven ze je daarom graag een vrijblijvend interieuradvies. Zo kunnen ze op basis van jouw voorkeuren helemaal gratis een ontwerp op maat maken.

Wil je de nieuwste collectie van Piet Klerkx zelf bewonderen? Je vindt deze toffe woonwinkel in de Einsteinstraat 2 in Purmerend!

Wooninspiratie

3. Fire & Luxury

50 meter van de gezellige Koemarkt bevindt zich deze sfeervolle woonwinkel: Fire & Luxury. Je kunt het misschien wel raden: voor openhaarden en luxe woonartikelen zit je hier goed! In deze woonwinkel vind je strakke meubels met een bijzondere, elegante stijl. Bij Fire & Luxury proberen ze een warme sfeer en het gevoel van thuiskomen terug te laten komen in hun collectie.

Lukt het je niet om langs te gaan op de standaard openingstijden? Bij Fire & Luxury kun je ook terecht voor personal shopping. Wel zo luxe.

wooninspiratie

4. CASA Purmerend

Met deze woonwinkelketen ben je waarschijnlijk al wel bekend, maar ook in Purmerend is deze winkel zeker niet te missen. De CASA is en blijft een populaire woonwinkel waar je allerlei leuke spulletjes kunt vinden. Wil je jouw huis aankleden met gezellige decoratiestukken? Dan zit je hier goed. Je vindt er verschillende soorten vazen met kleurrijke bosjes droogbloemen, prachtige kandelaars en verschillende soorten bloempotten.

Zelf een blik binnen werpen? Breng een bezoekje aan de CASA in het Eggert winkelcentrum.

wooninspiratie

5. Verf & Wonen

Kan jouw interieur wel een likje verf gebruiken? Bij Verf & Wonen ben je dan aan het juiste adres. Hier helpen ze je graag verder met nieuwe vloeren, gordijnen, verf en behang of handige doe-het-zelf artikelen. Vooral verf en behang is dé specialiteit van Verf & Wonen. Heb je bijvoorbeeld twijfels over de juiste kleur, dan is het zeker aan te raden om aan deze winkel eens een bezoekje te brengen. Bij Verf & Wonen maken ze graag van jouw huis een thuis!

Deze woonwinkel vind je in het Makado Centrum van Purmerend.

wooninspiratie

Ben je op zoek naar meer woonwinkels?

Ben jij na het lezen van dit artikel ook helemaal klaar voor jouw bezoek aan authentieke winkels in Purmerend? Of wil je binnenkort toch eens een andere stad in Nederland gaan bezoeken? Bij Woonblog hebben we de mooiste woonwinkels door het hele land bezocht, speciaal om de leukste plekjes voor je te vinden. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze artikelen over de leukste woonwinkels in Amsterdam, Breda, Maastricht, Utrecht en Den Haag.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten