Badkamer ideeën: Waar ga jij voor?
Wooninspiratie

Badkamer ideeën: Waar ga jij voor?

Op zoek naar leuke badkamer ideeën? Wil je van jouw badkamer iets bijzonders maken? Ontspannen doe je in de badkamer in bad of onder een douche. Begin je dag met een heerlijke douche of geniet in de avond van een heerlijk bad. Je kunt hier pas echt van genieten als jouw badkamer helemaal naar je zin is. Sluit je even helemaal af van jouw omgeving en alle hectiek. We helpen je graag op weg met een aantal badkamer ideeën.

De natuurlijke badkamer

De laatste jaren zien we het steeds meer, we halen de natuur in huis! Deze trend zien we ook in de badkamer. Kijk maar eens naar de woontrends van 2019. In de natuurlijke badkamer zien we vooral lichte en neutrale kleuren zoals zandtinten, lichtgrijs, beige en taupe. Versterk deze kleuren met natuursteen en hout. Deze natuurlijke materialen passen perfect in de natuurlijke badkamer. Grote tegels geven een rustige uitstraling. Ga voor mooie, lichte en grote tegels om de rustige uitstraling van jouw badkamer te benadrukken. Houd je van afwisseling of wil je eens wat anders? Gebruik kiezelstenen als achterwand in de douche! Kiezelstenen zijn hier perfect voor en het staat ook nog eens erg leuk.

Planten: hiermee maak je jouw natuurlijke badkamer helemaal af! Een beetje groen mag niet ontbreken. Deze 7 planten zijn perfect voor in de badkamer.

Badkamer idee natuurlijke badkamer Badkamer idee badkamer planten

De luxe badkamer

Als je aan een luxe badkamer denkt, dan denk je aan een vrijstaand bad. Kies voor een strak vrijstaand bad of een chique bad met poten. Niet in iedere badkamer is hier ruimte voor, gelukkig kun je ook zonder bad een luxe badkamer creëren. Een inloopdouche is praktisch en ziet er mooi uit! Kies je voor een glazen wand of toch voor een muurtje van steen? Natuursteen zorgt voor een hele luxe uitstraling. Maar hier hangt wel een prijskaartje aan. Er zijn gelukkig ook hele mooie keramische tegels. Ook voor deze badkamer geldt: ga voor een luxe uitstraling voor grote tegels in een neutrale kleur!

Badkamer idee vrijstaand bad

De kleurrijke badkamer

Ben je een kleurrijk persoon? Of houd jij gewoon van kleur? Trek dit dan door in jouw badkamer! Het is belangrijk dat jij je prettig voelt in de badkamer, dan kun je pas echt ontspannen. Een kleine badkamer? Kies voor dezelfde kleur tegel op de wand als op de vloer. Hierdoor tover je de ruimte om tot één geheel.

Accessoires zijn onmisbaar in de badkamer

Accessoires zijn niet alleen leuk, maar ook onmisbaar in jouw badkamer. Welke stijl jouw badkamer ook is. Een badmat, afvalemmer, wc borstel en toiletrolhouder zijn misschien niet het leukst om over na te denken, maar dit is wel noodzakelijk. Zorg ervoor dat alle accessoires in stijl zijn met de rest zodat het een prachtig geheel wordt. Handige accessoires voor je badkamer vind je hier.

Nog meer badkamer ideeën?

Op zoek naar nog meer badkamer ideeën? Neem eens een kijkje tussen onze andere artikelen: Geschikte vloeren voor de badkamer, Belangrijke keuzes bij de inrichting van je badkamer en 7 originele badkamer ideeën. Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Op onze wooninspiratie pagina vind je een heleboel wooninspiratie voor jouw interieur.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten