Wil jij je badkamer net een beetje anders dan anders maken? Wij helpen je op weg met een aantal gave en originele badkamer ideeën! Voor iedere smaak en stijl zitten er wel een leuke badkamer ideeën bij.

1. Natuur in de badkamer

Planten zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van onze inrichting geworden. Ook in de badkamer mogen ze niet ontbreken! Lichte kleuren gecombineerd met natuurlijke materialen en planten zorgen voor een natuurlijke badkamer.

Natuurlijke badkamer Zwarte kranen badkamer

2. Gouden, zwarte en koperen kranen

Maak van de kranen de eyecatcher van de badkamer door voor een matzwarte, gouden of koperen kraan te gaan! Perfect voor een industriële badkamer.

3. Betonlook

De betonlook is niet meer weg te denken uit het interieur, ook niet uit de badkamer. Ga voor tegels met een betonlook of voor beton ciré voor een naadloze afwerking.

4. Open bad- en slaapkamer

Ga voor luxe en maak één geheel van je bad- en slaapkamer. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van de ruimte. Plaats eventueel een kleine tussenwand om iets meer privacy te creëren.

Badkamer ideeën Badkamertegels

5. Tegels met print

Wie zegt dat je voor saaie egale tegels moet gaan? Ga voor prachtige Portugees geïnspireerde tegels met een print voor een speelse uitstraling in de badkamer.

6. Originele badkamermeubels

Kies eens voor een minder traditioneel badkamermeubel. Ga bijvoorbeeld voor een wandtafel met daarop twee kommen als wastafel gemonteerd. Of juist een mooi retro-wandkastje omgetoverd tot badkamermeubel.

Badkamermeubel Uitsparingen badkamer

7. Uitsparingen

Met uitsparingen in de douchewand creëer je handige vakjes voor je shampoo en doucheschuim. Ook leuk: een grote uitsparing in de badkamer wand met daarin houten planken.

Nog meer badkamer ideeën opdoen?

Op zoek naar nog meer badkamer ideeën? Kijk verder op Woonblog en ontdek bijvoorbeeld de laatste badkamertegel trends!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten