5x leuke DIY ideeën voor in huis!
DIY Klussen

5x leuke DIY ideeën voor in huis!

Ben je een echte do-it-yourselfer en ben je op zoek naar leuke wooninspiratie? Met onze 5x leuke DIY ideeën helpen we je graag op weg!

Blaas fruitkistjes een tweede leven in!

Knutsel je kast in elkaar van gebruikte fruitkistjes. Deze zijn hier ideaal voor. Je kunt de kistjes speels op elkaar stapelen of aan de muur bevestigen. Een betonnen muur? Met een boorhamer is dat ook zo gepiept!

Wat betreft de kleur: laat ze in de oorspronkelijke houtkleur of verf ze in een leuke kleur. Of verf ze in allemaal verschillende kleuren, dat kan natuurlijk ook! Het heeft ook een heel leuk effect als je de kistjes in dezelfde kleur schildert als de muur. Dan vallen de kistjes als het ware weg. Dit is ook een goed idee als de accessoires eruit moeten springen (figuurlijk dan hè)!

DIY ideeën DIY kratten

Shine bright like your DIY lamp

Waarom zou je een standaard lamp kopen als je dit ook prima zelf kunt maken? In principe kun je van alles om een lamp heen knutselen. Zorg er wel voor dat het materiaal tegen de hitte kan! We helpen je graag op weg met een aantal ideeën: maak een frame van hout, hang je afstudeer hoedje eroverheen of gebruik leuke glazen potjes.

DIY hoedjes DIY lamp idee

Plantenhanger: maar dan anders!

Plantenhangers zijn hartstikke hip. Natuurlijk wil jij dit ook net even anders aanpakken. Hang een leuk glas of potje aan een paar koordjes, zet er een leuke plant in en jouw DIY plantenhanger is klaar om opgehangen te worden!

DIY plantenbakjes idee plantenbakjes DIY

DIY letterbord

Je ziet ze overal, letterborden waarop je met letters zelf een tekst kunt maken. Maar waarom maak je het bord ook niet gewoon zelf? Gebruik bijvoorbeeld hout of maak het van materiaal waarop je kunt krijten. Ideaal als to-do bord of bijvoorbeeld als boodschappenlijst!

DIY letterbord DIY idee krijtbord

DIY opbergpotjes

Jampotjes zijn ideaal om eten in te bewaren. Maar ook om andere spullen in op te bergen! Knutselen met glazen potjes is hartstikke leuk en het levert vaak zeer mooie en persoonlijke woonaccessoires op. En het is ook nog eens hartstikke goedkoop. Ideaal!

Jampotjes DIY idee De leukste DIY ideeeën

DIY ideeeën

Voor meer inspirerende foto’s kun je kijken op ons DIY Pinterest bord. Tip: ga voorbereid aan de slag en houd je gereedschap bij de hand!

Nog wat nodig? Kijk dan eens op gereedschapcentrum.nl. Veel plezier met maken!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten