Zolderkamer inrichten | interieur ideeën

Ga jij jouw zolderkamer inrichten en ben je op zoek naar toffe interieur ideeën? De derde verdieping in huis wordt voor veel verschillende functionaliteiten gebruikt. De ene gebruikt de zolder als slaapkamer terwijl de ander deze ruimte goed kan gebruiken voor opslag. Benieuwd wat je allemaal met je zolder kunt doen? Lees dan snel verder en ontdek 4 toffe mogelijkheden voor jouw zolder!

Zolder slaapkamer inrichten

Heb jij altijd al gedroomd van een grote slaapkamer op zolder? Creëer dan een master bedroom op zolder, waar je kunt genieten van de ruimte en rust. Zolderkamers zijn namelijk in verhouding redelijk groot ten opzichte van de andere slaapkamers in huis. Zo zie je ook vaak dat de zolder een grote ruimte is zonder muren of schotten ertussen. Mocht dit niet zo zijn, en heb je wel meerdere muren/wanden op zolder staan, dan kunnen deze muren vaak alsnog zonder problemen verwijderd worden. Hierdoor creëer je veel ruimte voor jouw zolder slaapkamer.

Lees het artikel "Zolder slaapkamer inrichten: 4x handige tips!" voor meer interieur ideeën voor jouw zolder!

interieur inspiratie

Interieur ideeën: een echte man cave

Zolderkamer inrichten: welke man droomt er nou niet van een echte man cave? Biertjes tappen, voetbal kijken, biljarten en darten met vrienden. Hang wat gave posters op van auto’s/motoren en zet een grote plofbank neer waar je lekker op kunt relaxen. Een grote televisie mag natuurlijk ook niet ontbreken, voor alle avondjes voetbal kijken.

mancave

Speelkamer op zolder

Heb jij kinderen thuis die het nog leuk vinden om veel troep achter te laten na het spelen? Dan herken je het vast ook wel als wij zeggen dat je veel te vaak bezig bent met opruimen, toch? Verplaats de speelkamer van de kids daarom naar zolder, dan heb je al het speelgoed niet in je woon- of slaapkamer en hoef je niet altijd naar de rommel te kijken. Je kinderen hebben hun eigen plek waar ze helemaal los kunnen gaan met al hun speelgoed en knutselwerk.

speelkamer zolderkamer

Zolderkamer inrichten: jouw werkplek in huis

Ga jij jouw zolderkamer inrichten voor je werk? Veel mensen vinden het fijn om een eigen kantoor aan huis te hebben. Misschien wil je wel graag een eigen praktijk aan huis of ontvang je klanten als nagelstyliste. Dan is het ideaal om een plek te hebben waar je mensen in alle rust kunt ontvangen, zonder dat je kinderen rondjes om je heen rennen.

Op zoek naar meer wooninspiratie?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Roze slaapkamer ideeën: liefde, energie en passie, Zwart interieur: wat kun je ermee?, Een kleine woonkamer inrichten: 3 tips, Interieur kleuren 2019 | Autumn-winter en 9 x woonaccessoires | pimp jouw interieur

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten