Hotel Chique slaapkamer inspiratie
Slaapkamer ideeën Wooninspiratie Woonideeën

Hotel Chique slaapkamer inspiratie

Op zoek naar hotel chique slaapkamer inspiratie? Je creëert een hotel chique uitstraling in een ruimte door de juiste kleuren en materialen toe te passen. Ga voor kleuren zoals donkerblauw, bruin, beige, zwart en donkergrijs in combinatie met lichte kleuren zoals wit, crème, lichtgrijs en pastel. Gebruik verschillende (natuurlijke) materialen en wissel deze voldoende af. Benieuwd hoe je jouw slaapkamer kunt omtoveren naar een hotel chique slaapkamer? Lees dan snel verder!

Hout in de hotel chique slaapkamer

Wanneer je wel eens in een hotelkamer slaapt, zal het je vast niet zijn ontgaan dat er vaak hout wordt gebruikt in de kamer. Denk bijvoorbeeld aan houten nachtkastjes, omlijstingen, kledingkasten en bureau’s. Glad hout straalt een bepaalde luxe uit, terwijl ruw hout weer heel stoer is. Beide soorten hout kunnen super gaaf zijn in jouw hotel chique slaapkamer.

Tip: Een houten hoofdbord van het bed is ook super gaaf!

hotel chique slaapkamer inspiratie

Hotel Chique slaapkamer inspiratie: ga voor een luxe bed

In een hotel chique slaapkamer hoort natuurlijk een super deluxe bed. Ben je op zoek naar een super comfortabel bed voor totale ontspanning? Kijk dan ook eens naar Schramm bedden. Deze bedden bevorderen een gezonde en goede nachtrust.

Er wordt vaak gekozen voor een boxspring omdat deze er mooi uitzien en omdat deze uitstekend slapen. Er zijn veel verschillende soorten boxsprings te koop, doe voldoende inspiratie op en laat je goed adviseren. Kijk ook eens tussen de Luxe bedden van Bröring, om wat ideeën op te doen. Ga voor een donker, stoffen onderstel en dek het bed op met lichtgekleurde beddengoed. De combinatie van de donkere boxspring met de lichte deks zorgt voor een luxueuze uitstraling.

boxspring

Ga aan de slag met de muur achter het bed

Op zoek naar wooninspiratie voor een hotel chique slaapkamer? Vaak staat de bed in de slaapkamer met het hoofdbord tegen een muur. Door iets gaafs te doen met deze muur, creëer je een eyecatcher in de ruimte op precies de goede plek. Hang tegen deze wand een grote spiegel of kies voor een mooie behangsoort tegen deze muur. Dit geeft de ruimte gelijk een sfeervolle uitstraling, en dat is precies wat je wil in een luxe slaapkamer.

behang slaapkamer luxe slaapkamer

Meer luxe slaapkamer ideeën op doen?

Ben je op zoek naar meer luxe slaapkamer ideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Luxe slaapkamer ideeën: 4x inspiratie, Slaapkamer inspiratie: luxe hotel slaapkamer en Inspirerende ideeën voor een luxe slaapkamer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten