Luxe slaapkamer ideeën: 4x inspiratie

Op zoek naar wooninspiratie voor een luxe slaapkamer? Een luxe slaapkamer straalt vaak veel klasse uit en is van veel gemakken voorzien. De perfecte balans tussen functionaliteit en pure luxe is essentieel voor jouw slaapkamer. Veel mensen dromen over een chique inrichting en daarom hebben wij 4x luxe slaapkamer ideeën voor jou op een rijtje gezet.

1. Slaapkamer & badkamer

Vanuit je bed zo in bad stappen. Hoe heerlijk is dat? In de meeste huizen zijn de badkamer en slaapkamer apart van elkaar, maar hoe fijn zou het zijn als je jouw slaap- en badkamer samen kunt voegen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om je slaap- en badkamer samen te voegen. Je kunt een grote ruimte indelen, zodat je de badkamer in je slaapkamer betrekt. Zo creëer je een grote ruimte en dat ziet er heel chique uit. Je kunt er ook voor kiezen om de badkamer in een aparte ruimte te houden met een doorgang vanuit de slaapkamer. Hierdoor behoudt je toch het luxueuze effect van de combinatie van een slaap- en badkamer.

slaapkamer badkamer

2. Toppunt van luxe: een jacuzzi in de luxe slaapkamer

Hoe gaaf is dit: een ingegraven jacuzzi in je slaapkamer. Met dit element maak je jouw slaapkamer in een klap super luxe. In luxe huizen zien we tegenwoordig ook steeds vaker dat men een vrijstaand bad plaatst in de slaapkamer, om een luxe gevoel te ervaren. Een bad of jacuzzi in de slaapkamer is niet alleen super luxe, het straalt ook veel rust uit. Lekker relaxen in het water, in de meest rustgevende kamer in huis.

luxe slaapkamer

3. Luxe slaapkamer ideeën: hotel slaapkamer

Een hotel slaapkamer is een bekend begrip in de categorie luxe slaapkamers. Een hotel slaapkamer is van alle gemakken voorzien en biedt dan ook veel luxe. Ga voor rustige kleuren in combinatie met natuurlijke materialen zoals marmer, leer, natuursteen en staal. Dit straalt veel klassen uit. Een hotel slaapkamer kent een aantal kenmerkende elementen, zoals een boxspring met heel veel kussens, een bankje voor het bed, behang op de muur, een mooi karpet op de vloer, sierlijke gordijnen en een ruimtelijk gevoel. Deze elementen zijn veelal de basis van een hotelkamer. Voeg hier wat sierlijke accessoires aan toe zoals nachtlampjes of een mooie spiegel, en jouw hotel slaapkamer is zo goed als af!

klassieke slaapkamer ideeen

luxe slaapkamer

4. Een inloopkast

Bij een luxe slaapkamer hoort natuurlijk een inloopkast! Een kamer vol met kleding, accessoires, sieraden, tassen en schoenen. Wat wil je nog meer?

luxe slaapkamer

Op zoek naar meer luxe slaapkamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer slaapkamer ideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Slaapkamer inspiratie: wat beddengoed met je slaapkamer kan doen, Mooie slaapkamer ideeën: 4x inspiratie, Babykamer inspiratie: 4x originele ideeën en Zomerse slaapkamer ideeën: licht en kleurrijk.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten