De 3 meest bijzondere woonwinkels in Nijmegen
Wooninspiratie Woonideeën Woonwinkels

De 3 meest bijzondere woonwinkels in Nijmegen

Ben je op zoek naar leuke woonwinkels met woonaccessoires die niet iedereen al heeft? Degenen die Nijmegen al kennen, weten dat er een hele straat is (Lange Hezelstraat) voor de meest excentrieke en leuke woonaccessoires. Daarnaast zijn er ook veel hippe woonwinkels buiten die straat te ontdekken. Voor wooninspiratie en leuke interieur ideeën zijn de woonwinkels in Nijmegen dus zeker een bezoekje waard!

Heydenrijck - Landelijk wonen

Een woonwinkel in Nijmegen die erg opvalt in de Lange Hezelstraat vol met woonwinkeltjes is het Heydenrijck. Deze sfeervolle woonwinkel in Nijmegen bestaat al 23 jaar. De stijl van de buitenkant van de winkel met de gouden letters en pilaren aan beide kanten van de ingang van de winkel past perfect bij de gezellige sfeer binnen in de winkel. Eenmaal binnen zie je een mix van hippe en robuuste, maar ook zachte landelijke woonaccessoires, meubelen en verlichting.

heydenrijck Nijmegen Woonwinkel Nijmegen

Naast meubelen, woondecoraties en verlichting, kun je hier zelfs terecht voor vele soorten verf en behang voor een perfect landelijk interieur. Voor de vintage liefhebbers is deze winkel ook zeer aan te raden! Naast een collectie met nieuwe producten, heeft het Heydenrijck ook een mooi assortiment aan vintage items. Ze maken ook graag tijd om je persoonlijk advies te geven!

Homestock - Winkel met verhalen

Deze woonwinkel is niet in de Lange Hezelstraat te vinden, maar in de gezellige Marikenstraat. Als je binnenkomt voel je je meteen thuis! Homestock in Nijmegen biedt een verzameling van verschillende interieur stijlen. Van industrieel vintage tot design merken en van alles ertussen in. Ideaal dus voor grotere en kleinere budgetten.

Homestock Nijmegen

Door gemixte en gematchte stijlen binnen in de winkel, doe je inspiratie op voor ieder interieur. Homestock biedt van alles, zoals dus een leuk vintage tafeltje tot en met nieuwe meubelen en woonaccessoires. Achter de vintage producten zit een verhaal die wordt vertaalt naar de winkel, waardoor de producten als het ware tot leven komen! Deze excentrieke winkel is zeker een bezoekje waard! Of je nou zoekt naar een housewarming gift, je iets voor je eerste uitzet gaat scoren of je huis gaat restylen, je kan hier zeker veel ideeën en inspiratie opdoen!

Woonwinkel Homestock woonwinkel Nijmegen

DAY Warehouse

DAY Warehouse is een kleine woonwinkel in Nijmegen in Scandinavische stijl. De winkel is te vinden in de Moenenstraat. Wanneer je binnenkomt zie je meteen de kenmerkende lichte kleuren van een Scandinavisch interieur: veel beige tinten, pastel kleuren en wit gecombineerd met licht hout. De woonwinkel gaat ook lekker met de tijd mee en heeft nu bijvoorbeeld ook leuke gouden en bronzen accessoires. DAY Warehouse verkoopt decoraties en woonaccessoires, maar tegenwoordig ook steeds meer fashion.

day warehouse Nijmegen Woonaccessoires Nijmegen

Het ruime assortiment aan accessoires is natuurlijk leuk voor in je eigen huis, maar ook ideaal voor een mooi cadeau. Je kan er van alles vinden van leuke schaaltjes, zeepflesjes, krukjes, manden en nog veel meer! De producten zijn van merken zoals Bloomingville, Madame Stolz, Räder en nog veel meer. De twee vriendinnen die de winkel hebben opgericht maken een voorzichtige selectie voor in hun miniwarenhuis voor een perfecte, licht Scandinavische interieur. Zeker de moeite waard om te bezoeken voor trendy en Scandinavische woonaccessoires!

Ben je op zoek naar meer woonwinkels?

Op zoek naar woonwinkels in andere steden? Bekijk dan eens onze artikelen over de leukste woonwinkels in Amsterdam, Breda, Maastricht, Zwolle, Alkmaar, Leeuwarden, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Utrecht, Den Haag en Den Bosch.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten