Badkamer inspiratie: 6x verschillende stijlen
Wonen Badkamer ideeën Wooninspiratie Woonideeën

Badkamer inspiratie: 6x verschillende stijlen

Op zoek naar badkamer inspiratie? Er zijn tegenwoordig veel woonstijlen die je kunt laten terugkomen in de badkamer. Je hoeft je natuurlijk niet te houden aan deze stijlen, je kunt ook je eigen touch verwerken in de badkamer. Wij hebben verschillende badkamer ideeën voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder en doe de leukste badkamer inspiratie op!

Badkamer inspiratie: terug naar de natuur

De badkamer is een rustige plek in huis. Natuurlijke elementen benadrukken rust en zorgen voor veel sfeer in een ruimte. Laat dit daarom terugkomen in jouw badkamer. Kies een lichte basiskleur zoals wit, grijs of zand. Vul deze basiskleur aan met groene elementen en accessoires. Zo krijg je een natuurlijke look in jouw badkamer!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Luc van den Berg (@lucvandenberg_) op 5 Apr 2019 om 4:00 (PDT)

De regendouche

Badkamer inspiratie: ga voor een regendouche. Vroeger zagen we de regendouche voornamelijk in luxe hotels, maar tegenwoordig zijn er goedkopere varianten voor in huis. Een regendouche geeft een luxe gevoel en ziet er super gaaf uit in de badkamer. Er wordt zelfs gezegd dat een regendouche stress verminderend is, dat wil toch iedereen?

Je kunt kiezen voor een regendouche met of zonder douchestang, echter is een regendouche zonder stang wel lastig te monteren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Heerenhuisch & Heeren-Catering (@heerenhuisch) op 1 Apr 2019 om 9:45 (PDT)

Badkamer inspiratie: black & white

Houd jij van basiskleuren, rust en simpelheid? Misschien is de zwart-wit badkamer dan wel iets voor jou! De kleurencombinatie zwart-wit is al eeuwen oud, maar is nog altijd goed. Zorg ervoor dat de kleuren op de juiste manier met elkaar worden afgewisseld, laat dit zoveel mogelijk terugkomen. Ga dus niet voor een witte muur en een helemaal zwarte vloer, dit steekt te veel af.

Kies juist voor zwart-wit tegels die mooi in elkaar overlopen, of denk aan een zwart badkamer dressoir met witte wasbakken erop. Dit geeft een hele luxe uitstraling aan de badkamer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Saniweb (@saniweb) op 22 Mrt 2019 om 1:19 (PDT)

Luxe badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie: houd jij van luxe in huis en laat jij jezelf graag verwennen? Dan is de luxe badkamer echt iets voor jou. Ga voor donkere kleuren, natuurlijke materialen en gouden details. Hierdoor maak je van jouw badkamer net een luxe spa!

Ga voor een groot bad met een opstap trapje. Zet wat vazen en kaarsen neer in de badkamer. Dit benadrukt het luxe gevoel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ARCÁDIA (@spazio_arcadia) op 6 Apr 2019 om 10:04 (PDT)

Badkamer inspiratie: ga voor behang in de badkamer

Een aantal jaar terug vond men behang erg uit de mode. Tegenwoordig zien we de leukste printjes en figuren weer terugkomen op de muur door middel van behang. Behang kan in een oogpunt een ruimte sfeervol en gezellig maken. Het is wel belangrijk dat je een print kiest die bij de rest van de omgeving past. Houd hierbij rekening met gebruikte kleuren en accessoires, want de ruimte mag niet te druk worden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door myloview.pl (@myloview.pl) op 8 Apr 2019 om 1:56 (PDT)

Meer badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar meer badkamer inspiratie? Neem eens een kijktje tussen onze artikelen: Portugese tegels badkamer: 10x inspiratie!, Badkamer ideeën: 5 tips voor jouw badkamer, Badkamer accessoires: functioneel en sfeervol en Badkamer ideeën: welke stijl past bij jou?

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten