Badkamer accessoires: functioneel en sfeervol
Wonen Badkamer ideeën Wooninspiratie Woonaccessoires

Badkamer accessoires: functioneel en sfeervol

Ben jij op zoek naar wooninspiratie voor de leukste badkamer accessoires? Het is belangrijk dat jij je helemaal thuis voelt in jouw badkamer. Tegenwoordig zijn er veel trends voor de woonkamer en slaapkamer die je makkelijk kunt doortrekken in de badkamer. Denk aan het kleurgebruik! Zo is de kleur spiced honey dé kleurtrend voor 2019. Deze kleur schittert ook in jouw badkamer! Lees verder en ontdek hoe je jouw badkamer helemaal af kunt maken met de leukste badkamer accessoires.

Dé trend van badkamer accessoires: planten en ladders

In 2019 zijn planten en ladders op het gebied van badkamer accessoires hélemaal in! Zet een grote of een paar kleine plantjes neer in jouw badkamer. Je kunt deze op de wastafel neerzetten of om je bad heen. Zet jij een grote plant liever op de grond? Ook super gaaf!

Maak er je eigen creatie van en laat je helemaal gaan. Planten geven een frisse uitstraling aan een ruimte en zijn ook nog eens erg gezond voor je. Je hoeft niet per se voor groene planten te kiezen, je kunt ook kiezen voor kleurrijke bloemen.

Zet een leuk trapje neer waar je een handdoek aan kunt hangen. We kennen deze trend al even, want een trapje is namelijk ook super hip in de woonkamer. Maar in jouw badkamer is dit ook super sfeervol en functioneel.

plant in de badkamer

Ga voor een stoere mand

Badkamer accessoires: kies voor een stoere mand! Ga voor een mand in een kleur die past bij jouw badkamer. Je kunt hier je vieze handdoeken in opsparen of juist de schone inleggen. Zorg er wel voor dat er een deksel op kan, zo zie je nooit dat er vieze handdoeken in liggen.

badkamer accessoires

Zet je spullen neer!

Het perfect plaatje van een badkamer is dat de ruimte altijd strak en opgeruimd is. Maar er mogen echt wel wat badkamer accessoires zichtbaar zijn. Laat je handzeep, tandenborstel en dagcrème gewoon staan. Dat maakt jouw badkamer juist persoonlijk!

De spullen die je niet veel gebruikt kun je opbergen in kasten zodat het niet te rommelig wordt, want dat wil je ook niet.

badkamer inspiratie

Badkamer accessoires: hang een kapstok op!

Het klinkt een beetje vreemd, een kapstok in de badkamer. Maar het is echt super hip en origineel! Dit straalt veel sfeer uit en je kunt hier makkelijk je badjas aan ophangen, dat is toch super handig?

Kleed de kapstok aan met leuke badkamer accessoires, zoals vaasjes, een klok of een pot met zeepjes.

badkamer accessoires badkamer accessoires

Meer badkamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer badkamer ideeën? Neem dan ook eens een kijkje bij de artikelen: Interieur ideeën: maak jouw droomhuis! en Ontdek de leukste woonaccessoires voor in jouw huis!

Douche Concurrent | Voor al uw sanitaire artikelen

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten