6x de hipste woonwinkels in Zwolle!
Wooninspiratie

6x de hipste woonwinkels in Zwolle!

Op zoek naar de leukste woonwinkels in Zwolle? Volg onze reis door deze oude Hanzestad! In de middeleeuwse straten van Zwolle hangt een levendige sfeer. Het is een dynamische stad vol creatievelingen, en dit is terug te zien in alle originele woonwinkels die er te vinden zijn!

Ben je op zoek naar een industrieel, landelijk, modern of gewoon gezellig interieur? Er zijn genoeg woonwinkels in Zwolle waar je een kijkje kunt nemen!

Jett Wonen: voor een unieke inrichting!

Jett wonen is een woonwinkel in Zwolle aan de Oude Vismarkt 38. Bij Jett Wonen is een persoonlijke visie erg belangrijk. Daarom staan de woorden puur, eerlijkheid en authentiek centraal in deze woonwinkel in Zwolle.

Jett Wonen richt zich op de unieke landelijke woonstijl. Geen massaproducten maar unieke en doorleefde interieur items. Bij Jett Wonen kun je terecht voor meubelen, stoffen, verlichting, vloeren en accessoires, kortom: alles voor een bijzonder landelijk interieur!

woonwinkel Zwolle woonwinkel Zwolle

101Winkels Conceptstores: kom langs en laat je verrassen!

101Winkels Conceptstores is een woonwinkel in Zwolle, die bestaat uit een tal van verschillende shop-in-shops. Klinkt dat niet spannend?

101Winkels Conceptstores is begonnen met het initiatief dat verschillende unieke producten, merken, ondernemers en hobbyisten bij elkaar brengt. Mensen met hun eigen producten krijgen hier namelijk de kans om deze in een fysieke winkel aan te bieden. Hierdoor krijg je een ruim aanbod van producten.

Van wierook en sieraden tot woonaccessoires: deze winkel is een echte belevenis! De woonwinkel is gevestigd aan de Nieuwstraat 100 in Zwolle, en is zeker de moeite om een keer langs te gaan!

woonwinkel Zwolle woonwinkels Zwolle

Soortvanwinkel: met een extra speciaal winkeltje

Soortvanwinkel is een unieke woonwinkel in Zwolle. Deze winkel is opgericht door 2 jonge onderneemsters met beide hun passie voor creatief ondernemen. Soortvanwinkel is gevestigd aan de Samuel Hirschstraat 1 in een prachtig 17e-eeuwse pand.

Het assortiment bestaat uit unieke en handgemaakte producten van verschillende ontwerpers en kunstenaars uit heel Europa. Een breed assortiment dat varieert van oma’s eigengemaakte appelmoes tot de leukste woonaccessoires. Ook kun je hier terecht voor de leukste sieraden en kaarten.

In deze woonwinkel in Zwolle zit namelijk nog iets speciaals: een klein kaarten winkeltje! Dit winkeltje is van boven tot onder, van links naar rechts gevuld met ansichtkaarten. Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje is de Soortvanwinkel ook leuk om eens binnen te stappen! Helaas heeft Soortvanwinkel op 7 januari 2019 de deuren gesloten.

woonwinkel Zwolle woonwinkels Zwolle

Op zoek naar een complete inrichting voor je huis? Kijk bij Sfeer!

Sfeer is een woonwinkel in Zwolle en is te vinden aan de Achter de Broeren 14.Bij Sfeer zijn alle trends op gebied van wonen te spotten. Ben je op zoek naar een volledig nieuwe inrichting van jouw woonkamer? Dat kan! Van fauteuils voor in de woonkamer, tot design eetkamer stoelen en de leukste tafels! Sfeer heeft een veelzijdig aanbod met wat industriële accenten in combinatie met de leukste woonaccessoires. Sfeer is dus zeker de moeite om eens te bezoeken!

LOFT: een gezellige woonwinkel in Zwolle

LOFT is een hippe woonwinkel gevestigd in het centrum van Zwolle. Deze woonwinkel zit in een mooi pand aan het Koningsplein 11. Zodra je aan komt lopen wordt je betoverd door het gebouw van LOFT. De sfeer van het pand past precies bij het hippe aanbod van de winkel.

Het assortiment van LOFT is erg gevarieerd: van kleding tot meubels en unieke bijpassende woonaccessoires. Lichte kleuren, een frisse uitstraling en vooral veel gezelligheid zijn de kernwoorden voor deze winkel. De Scandinavische uitstraling van de meubelen nodigt al uit om naar binnen te komen!

woonwinkel Zwolle woonwinkels Zwolle

Alles in één bij Pistache Mixstore

Pistache is een mixstore in hartje Zwolle. Fashion, lifestyle, food en interieur worden hier samengebracht. De winkel is maar liefst 1.200m2 groot. Je vindt hier opkomende en innovatieve producten van de meest unieke merken. Daarnaast is duurzaamheid ook een heel belangrijk begrip bij de vele merken bij Pistache Mixstore. Deze winkel is zeker de moeite waard om eens binnen te stappen! Laat je betoveren door het veelzijdige aanbod van deze woonwinkel in Zwolle!

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie?

Op zoek naar meer wooninspiratie? Op Woonblog vind je een heleboel wooninspiratie voor je interieur. Met inspirerende artikelen en foto's helpen we je op weg! Ben je op zoek naar de leukste woonwinkels in andere steden? Bekijk dan eens onze artikelen over de leukste woonwinkels in Amsterdam, Breda, Maastricht, Alkmaar, Leeuwarden, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Nijmegen, Utrecht, Den Haag en Den Bosch.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten