Woonaccessoires maken jouw interieur helemaal af!
Wooninspiratie Inrichting Woonaccessoires Woonideeën

Woonaccessoires maken jouw interieur helemaal af!

Woonaccessoires zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Voor iedere woonstijl en voor ieder interieur zijn er andere woonaccessoires te vinden. Van te gekke bijzettafeltjes tot de leukste schilderijtjes. Woonaccessoires hoeven helemaal niet duur te zijn, integendeel zelfs, als je goed zoekt kun je hele goedkope accessoires vinden. Door de juiste accessoires toe te voegen aan het interieur, krijgt jouw woning de juiste uitstraling. Wij zetten een aantal toffe woonaccessoires op een rijtje, kijk je mee?

Bijzondere objecten

Hoe gaaf is het als je iets in huis hebt, dat je nergens anders ziet? Denk bijvoorbeeld aan designer spullen, maar dit kan ook een accessoire zijn met een gave vorm of kleur. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een uniek bijzettafeltje voor bij de bank. De bijzettafel is vaak een belangrijk oogpunt in de woonkamer.

bijzettafel

Mix en match gekleurde woonaccessoires met jouw interieur

Accessoires vullen een ruimte goed aan en geven net die extra touch voor een gezellige uitstraling. Om warmte te creëren in een woning kun je ervoor kiezen om de accessoires in dezelfde kleuren te houden als de rest van het interieur. Zo ontstaat er een geheel in de ruimte. Dit is vooral heel slim als je een kleine woonkamer hebt!

woonaccessoires kleur

woonaccessoires kleur

Wanddecoratie

Woonaccessoires komen niet alleen terug in het interieur, maar ook tegen de wand. Sommige kamers hebben een grote muur waar weinig gebeurd, waardoor het saai kan worden. En dit wil je natuurlijk niet! Vul deze muur daarom met wanddecoratie. Dit kan een schilderij zijn, maar ook een leuke foto of een grote klok.

wanddecoratie

DIY woonaccessoires

Het is ook superleuk om woonaccessoires zelf te maken: DO IT YOURSELF! DIY is de laatste jaren een enorme trend voor het interieur en exterieur, en wij verwachten dat deze trend nog even doorzet.

Je kunt bijvoorbeeld je eigen kast maken van lege kratten. Haal een likje verf over deze kratten, stapel ze op en plaats er kleinere accessoires in. Denk bijvoorbeeld aan plantjes, tijdschriften, vaasjes en kleine schilderijtjes.

DIY

Maak gebruik van kussens

zijn misschien niet meer zo heel origineel, maar nog steedKussenss superleuk. Kussens geven de bank net wat meer uitstraling en niet te vergeten, het zit gewoon heel lekker!

woonaccessoires

Een open kast met woonaccessoires

Heb jij heel veel kleine woonaccessoires die je kwijt wil in jouw interieur, maar weet je niet waar? Ga dan voor een stoere, open kast. Hierin kun je op een georganiseerde manier jouw accessoires neerleggen.

Scandinavisch interieur

Meer woonideeën?

Op zoek naar meer woonideeën voor woonaccessoires? Neem eens een kijkje tussen de artikelen: Ontdek de leukste woonaccessoires voor in jouw huis!, Slaapkamer decoratie: creëer een sfeervolle uitstraling!, Wanddecoratie woonkamer: 6x tips en ideeën en Slaapkamer decoratie: 5 tips en ideeën

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten