Stoer interieur: verzamel de juiste elementen bij elkaar
Interieur Wonen Wooninspiratie Woonideeën

Stoer interieur: verzamel de juiste elementen bij elkaar

Op zoek naar wooninspiratie voor een stoer interieur? Een stoer interieur bevat vaak een combinatie van vele elementen: de juiste kleuren, materialen en accessoires. Een stoere woonkamer wordt vaak vergeleken met een industriële woonkamer, omdat er bij deze woonstijl veel robuuste materialen en kleuren worden gebruikt. Hierdoor krijgt jouw interieur een ruige look, wat heel gaaf kan zijn. Lees snel verder en ontdek alles over een stoer interieur!

Stoer interieur: ga voor een toffe kleur op de muur

Denk vooraf goed na over hoe je jouw stoere interieur gaat inrichten. Welke kleuren ga je gebruiken in de ruimte en welke accessoires kan ik hier dan aan toevoegen? Laten we allereerst eens gaan kijken naar de kleur voor op de muur, dit is immers de basis van jouw interieur.

Ga voor een donkere kleur op de muur, zoals donkergrijs, donkerbruin, donkergroen, donkerrood of zwart. Donkere muren geven een warm gevoel en hebben van zichzelf al iets stoers, en dat is precies wat je nodig hebt! Wanneer je kiest voor een donkere muur in jouw woonkamer, is het mooi om witte plinten te plaatsen tussen de muur en de vloer. Dit ziet er heel mooi uit.

cool interieur

Denk goed na over de accessoires in huis

Accessoires hebben veel invloed op de uitstraling van jouw interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan wanddecoratie. Hang een paar toffe schilderijen/posters op. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere schilderijen op te hangen, dit is ook super gaaf.

Een ijzeren fotobord past ook helemaal bij een stoer interieur. Hang hier wat toffe foto’s op van het gezin, maar ook van plaatsen waar jullie zijn geweest. Zo krijgt je interieur een persoonlijke boost.

Daarnaast is het materiaalgebruik erg belangrijk in een stoer interieur. Je kunt voor een stoer interieur aan dezelfde materialen denken als in een industrieel interieur: hout, leer, metaal en staal. De combinatie van deze materialen geeft een robuuste look aan jouw interieur.

stoer interieur

Een stoere keuken

Ben jij gek op een stoer interieur en wil je dit doortrekken naar de keuken? Dat kan! Verf de muren in jouw keuken ook in een donkere kleur en ga voor een stoer keukenblad. Denk bijvoorbeeld aan een houten of metalen keukenblad. Dit ziet er super gaaf uit.

stoere keuken

Op zoek naar meer woonideeën?

Ben je op zoek naar meer woonideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Zwart interieur: wat kun je ermee?, 4 woonstijlen voor de herfst | wooninspiratie, Retro interieur | vintage is the new old, Pastel interieur: fris, open en gezellig en Een kleine woonkamer inrichten: 3 tips

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten