Slaapkamer inspiratie: wat beddengoed met je slaapkamer kan doen
Interieur Slaapkamer ideeën Wooninspiratie Woonaccessoires Woonideeën

Slaapkamer inspiratie: wat beddengoed met je slaapkamer kan doen

Ben jij op zoek naar toffe slaapkamer inspiratie? In dit artikel zoomen we in op het beddengoed in de slaapkamer. Er wordt vaak weinig aandacht besteed aan het beddengoed, terwijl je hiermee jouw slaapkamer juist kunt laten stralen. Kies beddengoed dat bij jouw persoonlijkheid past of houd de stijl aan van de slaapkamer. Ben jij benieuwd hoe je jouw slaapkamer helemaal kunt afstijlen met tof beddengoed? Lees dan snel verder!

Creëer een eenheid in jouw slaapkamer

Slaapkamer inspiratie kun je op veel vlakken op doen. Wanneer je een slaapkamer gaat inrichten begin je vaak bij de basis zoals de kleuren op de muur en de standaard meubels. Vervolgens ga je de slaapkamer aankleden met gordijnen en accessoires. Ook het beddengoed kan een grote rol spelen in jouw slaapkamer, en dat is alleen maar heel leuk!

Heb je een bepaalde stijl in jouw slaapkamer, zoals modern, landelijk of Scandinavisch? Match je beddengoed dan met deze stijl! Zo creëer je een geheel in jouw slaapkamer en dat ziet er super gaaf uit!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door HomeDeco (@homedeconl) op 21 Mei 2019 om 12:01 (PDT)

Slaapkamer inspiratie: laat jouw hobby terugkomen

Ben jij helemaal weg van paarden, auto’s, schoenen of make-up? Kortom: heb jij een hobby/interesse die je graag wil laten terugkomen in de slaapkamer? Dat kan! Er zijn talloze soorten dekbedden die jouw interesses kunnen weergeven.

Hoe leuk is het om beddengoed te hebben waar jij je fijn bij voelt? Hierdoor krijgt jouw slaapkamer een persoonlijke touch en straalt het bed in de ruimte.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Studio Ditte (@studioditte) op 2 Jun 2019 om 10:47 (PDT)

Dit beddengoed vinden wij echt superleuk! Ben jij ook zo’n sushi-loverrrr?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nightlife Living (@nightlife_living) op 3 Mei 2019 om 7:12 (PDT)

Pasteltinten in de slaapkamer

Ben jij op zoek naar toffe slaapkamer inspiratie? Neem ook eens een kijkje tussen alle ideeën voor een kleurrijke slaapkamer. Een kleurrijke slaapkamer straalt veel gezelligheid, sfeer en toch rust uit. ‘s Ochtends wakker worden in een kleurrijke slaapkamer doet veel met je, want kleur heeft vaak een positieve invloed op de mens.

Pasteltinten zijn dit jaar ook weer helemaal terug van weggeweest, en zo zien we deze kleuren dus ook veel terug in de slaapkamer. Verf de muren in een pasteltint zoals zalm roze, babyblauw of mintgroen. Ga voor een dekbed in dezelfde pasteltint, of juist in een andere tint. Alle pasteltinten zijn namelijk mooi met elkaar te combineren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Smulderstextiel.nl (@smulderstextiel) op 1 Jun 2019 om 12:35 (PDT)

Beddengoed met leuke teksten

Vind jij mooie teksten in huis ook altijd zo leuk? We zien veel teksten/woorden terugkomen in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan muurteksten als wanddecoratie, maar ook teksten op suikerpotten, theeglazen etc. De leukste teksten zijn daarom ook onmisbaar tussen alle slaapkamer inspiratie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LOFT55 (@loft_55) op 16 Mei 2019 om 1:26 (PDT)

Slaapkamer inspiratie: fleur jouw slaapkamer op met patronen

Wil jij jouw slaapkamer helemaal afstijlen? Kies dan een gaaf patroon voor op je beddengoed. Denk bijvoorbeeld aan bloemenprints, dierenprints en andere leuke figuren zoals allemaal ananasjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ambianzz (@ambianzz) op 3 Mei 2019 om 6:59 (PDT)

Meer slaapkamer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer slaapkamer inspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Mooie slaapkamer ideeën: 4x inspiratie, Babykamer inspiratie: 4x originele ideeën, Zomerse slaapkamer ideeën: licht en kleurrijk en Slaapkamer inspiratie: 5x een kleurrijke slaapkamer

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten