Paasstukjes: bekijk hier 6x leuke voorbeelden!
DIY Pasen

Paasstukjes: bekijk hier 6x leuke voorbeelden!

Over niet al te lang is het alweer Pasen. Tijd om inspiratie op te doen met meerdere voorbeelden van paasstukjes! Het hoeft helemaal niet duur en lastig te zijn om je huis gezellig te maken met Pasen. In de periode voorafgaand aan Pasen vliegen de paasdecoraties je altijd om de oren. Maar het is ook leuk om zelf creatief aan de slag te gaan, toch? Met deze tips haal je gegarandeerd de paasstemming in huis. Lees verder en doe inspiratie op!

Fluffy rabbit

Onderstaand voorbeeld van een paasstukje is wel echt bedoeld voor de creatievelingen onder ons. Tijdens Pasen mogen konijntjes en kuikentjes natuurlijk niet ontbreken! Maak een konijn of kuiken van stof, dat ziet er ontzettend lief uit. Maak het zo gedetailleerd als je zelf wil!

Voorbeeld paasstukje Konijn

Een kerststukje, maar dan anders!

Heb je dit jaar geen zin om de paastakken uit de kast te trekken en wil je eens wat anders? Maak eens een leuk ‘paasstukje’. Een houten kist of een rieten mand is de ideale basis. Leg hier wat groen, veren, eieren en andere accessoires in en jouw paasdecoratie is helemaal af!

Voorbeeld paasstukje

Heb je een eierdoos, eierschalen en een beetje groen (van planten die je hebt staan bijvoorbeeld) in huis? Dan is onderstaand paasstukje een ideaal voorbeeld! Je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Paasstukje voorbeeld: Paasdecoratie eierdoos

Paasdecoratie met bloemen

Bloemen mogen als paasdecoratie niet ontbreken! Ga voor een vrolijk bosje tulpen. Bloemen zijn een perfecte manier om sfeer in huis te halen.

Paasstukje voorbeelden: Tulpen als paasdecoratie

Maak jouw eigen paasslinger!

Met eieren, verf en een touw maak je heel eenvoudig een vrolijke eier-slinger! Als iemand jarig is, hangen we niet voor niets slingers op. Het ziet er nou eenmaal heel gezellig uit!

Paasstukje voorbeeld: Slinger eieren

Een ander leuk voorbeeld van een paasstukje is konijntjes of kuikentjes van stof. Deze maak je vast met kleine knijpers aan een touw. Dit is weer eens wat anders dan eieren en het paasgevoel wordt er niet minder door. Heb je kleine kinderen? Dan is het nog eens veiliger ook. Als een konijntje van het touwtje valt, hoef je niet direct op te ruimen. Leuk, en veilig tegelijkertijd!

Paasstukje voorbeelden: Slinger konijnen

De natuurlijk paasei als paasdecoratie

Ga voor natuurlijke paasdecoratie! Wikkel om een ei (voorzichtig zijn!) een stukje touw en maak je eigen natuurlijke paasdecoratie. Ideaal als je geen zin hebt om te verven.

Paasstukje voorbeelden: Paasdecoratie touw Paasstukje voorbeelden: ei touw

De paaskrans als paasdecoratie

Deze paasdecoratie is ideaal om de entree mee op te leuken! Verwelkom al je gasten met deze vrolijke krans aan je voordeur. Een leuke binnenkomer, toch?

Paasstukje voorbeelden: Paaskrans

Haal je jouw paasdecoratie liever in huis?

Heb je na het zien van de tips en voorbeelden toch geen zin om zelf aan de slag te gaan? Gelukkig kun je jouw paasdecoratie ook gewoon in huis halen!

Op zoek naar meer paasdecoratie?

Ben je op zoek naar meer paasdecoratie? Bekijk deze artikelen dan eens: 10x inspiratie voor paastak versiering, De paastafel versieren doe je zo! en Natuurlijke paasdecoraties.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten