Full HD bewakingscamera's vanaf €1,09 per dag!
Beveiliging

Full HD bewakingscamera's vanaf €1,09 per dag!

Wist je dat er in Nederland iedere 7 minuten een keer wordt ingebroken? Dat is wel 240 keer per dag! Maar 12% van deze inbraken wordt opgelost door de politie. Hoe goed je je woning ook beveiligt, helaas zijn er een heleboel trucjes waarmee inbrekers toch weten binnen te komen. De simpelste daarvan is ‘gewoon’ een raampje intikken. Een goede manier om inbrekers af te schrikken en om onverhoopte inbraken op te lossen is met beveiligingscamera’s.

Beveiligingscamera's van Feenstra

Bij Feenstra ben je aan het juiste adres voor beveiligingscamera’s. Er zijn drie verschillende camerabewakingssystemen beschikbaar die aan allerlei verschillende wensen kunnen voldoen. Het grootste voordeel van Feenstra is dat ze werken met een app, waardoor je altijd kan zien wat er in en om je huis gebeurt. Je krijgt zelfs een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd als je niet thuis bent. Feenstra biedt kwalitatieve producten die ook vakkundig geïnstalleerd worden. Vanaf 1 november (t/m februari) krijg je ook nog eens €99,- korting op de installatiekosten.

Je hoeft de beveilingscamera's van Feenstra niet per se te kopen, je kunt ze ook huren! Dit kan al vanaf €1,09 per dag. Kies je voor camera's met draad? Dan hoef je je geen zorgen te maken over draden door je woning. Ze hebben namelijk een speciale adapter waarmee de gemaakte beelden door het bestaande stroomnetwerk verzonden naar de recorder. Super handig, want zo heb je geen losse kabels door je woning lopen! Benieuwd naar nog meer tips om je woning te beveiligen? Lees dan deze 10 tips om je woning te beveiligen eens door!

De voordelen van Feenstra

  • Full HD Camera's

  • Mobiele app

  • Bewegingsdetector meldingen

  • Draadloos

  • Niet kopen maar huren

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten