Industriële badkamer: ga voor robuust en stoer!
Badkamer ideeën Wooninspiratie Industrieel interieur

Industriële badkamer: ga voor robuust en stoer!

Een industriële badkamer heeft robuuste en stoere kenmerken. Deze stijl is erg hip en zelfs onze badkamers ontkomen niet meer aan deze stijl. En dat vinden wij juist zo leuk! Deze stijl kenmerkt zich door moderne vormen te combineren met onbewerkte materialen. Door creatief om te gaan met verschillende materialen zoals hout, beton, RVS, staal en metaal kun je zowel een warme als een koele industriële badkamer creëren. We geven je graag een aantal badkamer ideeën voor de industriële badkamer. Kijk mee en laat je inspireren! Ben jij al overtuigd?

Ga voor een stoere uitstraling

In de industriële badkamer zie je veel grijstinten terug. Deze kleur geeft de badkamer al snel een stoere uitstraling. Daarnaast kan deze kleur goed gecombineerd worden met andere kleuren en materialen die je veel terugziet in de industriële badkamer! Ga voor een betonlook op de vloer of kies voor een strakke gietvloer. Kijk voor een geschikte vloer eens op Coatingvloer.nl. Ook zien we bakstenen muren, betonnen muren of witte muren waarvan het behang of de verf eraf slijt terug in deze industriële stijl. Zwart staal zorgt ook voor een hele stoere look!

Industriële badkamer grijstinten

Onbewerkte materialen

Door alles robuust en ruw te laten krijg je de ultieme industriële sfeer in het interieur. De pijpen die niet zijn weggewerkt, zijn een simpele een eenvoudige manier om een badkamer een industrieel tintje te geven! Wil je het echt helemaal doorvoeren? Ga dan voor metalen kranen en leidingen met een verroeste look.

Industriële grijstinten bad

Kies voor houten materialen

Wil je liever een warme industriële badkamer? Kies dan voor houten materialen. De combinatie van een betonlook muur en een houten vloer past perfect in een industriële badkamer. Wil je eens wat anders? Ga dan voor een houten muur en kies voor beton op de vloer. Richt jouw industriële badkamer in naar eigen smaak!

Industriële badkamer hout

Kies voor bijpassend sanitair

Om een ultieme industriële uitstraling te krijgen, moeten alle elementen bij het geheel passen. Zo ook het sanitair. Kies voor een vierkant design of juist voor robuuste vormen. Een hoekig afgewerkt bad past er perfect bij. Wil je liever een klassieke uitstraling? Ga dan voor ronde vormen. Maar een robuuste afwerking is onmisbaar. Wat dacht je van een betonnen wastafel met RVS kranen en pijpen? Of buizen die je gebruikt als wc rolhouder? Maak jouw badkamer helemaal af!

Meer badkamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer badkamer ideeën? Bekijk dan deze artikelen eens: Betonlook tegels: tijdloze uitstraling, 3x badkamer stijlen volgens de laatste woontrends of Belangrijke keuzes bij de inrichting van je badkamer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten