Babykamer ideeën & inspiratie voor jongens
Babykamer inspiratie

Babykamer ideeën & inspiratie voor jongens

Ben je op zoek naar babykamer ideeën voor jongens? Dan zit je hier goed! Verwacht je binnenkort een jongen of wil je de huidige babykamer upgraden? Het belangrijkst is natuurlijk dat de babykamer een veilige plek is, waar je kleine rustig en veilig kan slapen. Kun je dat afvinken? Dan is het tijd om te bedenken voor welke aankleding je gaat. De meeste mensen gaan voor een blauwe babykamer, maar het is ook leuk om juist voor een andere kleur te kiezen. Wil je het echt goed aanpakken? Bedenk dan van tevoren een leuk thema voor de babykamer. Vind je het lastig? Wij geven je flink wat inspiratie! Is jouw zoon al wat ouder? Doe dan inspiratie op voor een stoere jongenskamer.

Mama-zone

De kans is groot dat jij en je partner veel uren (gaan) doorbrengen in de babykamer. Zorg er dus voor dat je hier zelf ook rustig kan gaan zitten. Tijdens het geven van borstvoeding, het nachtelijk troosten van je kleintje of gewoon lekker tijdens het knuffelen. Zet een (schommel)stoel of bank neer waar je je comfortabel in voelt. Zo is de babykamer niet alleen een prettige plek voor de kleine man, maar ook voor jullie als ouders!

Babykamer ideeen bank

Blauwe babykamer ideeën

Ga jij voor een blauwe babykamer? We beginnen met een aantal blauwe babykamer ideeën!

De neutrale basis

Een neutrale basis met trendy en onverwachte accessoires maakt de babykamer tijdloos en uniek. Daarnaast zorgt dit voor een warme uitstraling. Voeg blauwe accenten toe in de vorm van kussens, vlaggetjes, muurstickers of een kleed op de grond.

Neutrale blauwe babykamer

Babykamer ideeën

Babykamer ideeën blauw neutraal

Neutrale blauwe babykamer ideeën

Neutraal blauw

Blauwe babykamer ideeën met een thema

Houd je toch meer van een wat bontere babykamer en vind je het leuk om de babykamer in te richten rondom een bepaald thema? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Hang bijvoorbeeld schilderijen op van dieren, als je een dierenthema aan de babykamer wil toevoegen. Of ga er helemaal voor en zorg ervoor dat alle elementen in de babykamer aansluiten bij het thema!

Neutraal dieren

Walvis thema blauwe babykamer

Blauw thema babykamer

Babykamer ideeën voor een niet-blauwe babykamer

Ga jij niet voor een blauwe babykamer? We geven je graag niet-blauwe babykamer ideeën! Kies een kleur dat je mooi vindt en gebruik deze kleur als accentkleur. Ook hiervoor geldt: met een neutrale basis komen de kleuren des te beter uit.

Gele babykamer

Meer babykamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer babykamer ideeën? Bekijk ook dit artikel eens: Babykamer inspiratie: De leukste voorbeelden!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten