Deze 5 huishoudelijke apparaten zijn onmisbaar in huis!
Wonen Keuken inspiratie Woonideeën

Deze 5 huishoudelijke apparaten zijn onmisbaar in huis!

Er zijn veel verschillende huishoudelijke apparaten te koop, maar welke zijn nu echt onmisbaar in huis en in de keuken? Wij zetten een aantal apparaten voor jullie op een rijtje. De afgelopen jaren zijn de houshoudelijke apparaten steeds moderner, luxer en innovatiever geworden. Soms zijn deze apparaten ook écht veel handiger en efficiënter geworden, wat veel tijd kan besparen. En laten we nou eerlijk zijn: hoe minder tijd je bezig met huishoudelijke activiteiten, hoe meer tijd je overhoudt voor leuke dingen. En dat wil toch iedereen? Lees snel verder en doe handige inspiratie op voor in huis!

Deze huishoudelijke apparaten zijn de investering echt waard!

De meest bekende huishoudelijke apparaten zoals de standaard stofzuiger heeft vrijwel ieder huishouden wel in de kast staan. Tegenwoordig zijn er veel variaties op huishoudelijke apparaten, de ene nog mooier, luxer, sneller en duurder dan de andere. Maar, welke ‘nieuwe’ apparaten zijn nu ook echt de investering waard? Wij hebben drie ‘klassieke’ huishoudelijke apparaten voor jouw op een rijtje gezet die een nieuwe investering echt waard zijn.

1. De (draadloze) stofzuiger

De stofzuiger is misschien wel een van de meest bekende en gebruikte huishoudelijke apparaten. Er wordt aangeraden om minimaal 1 keer per week het huis goed te stofzuigen. Afhankelijk van de hoeveelheid stof en huisdieren etc. is het vaak zelfs goed om wel 2 á 3 keer per week jouw woning te stofzuigen. De begane grond gaat vaak nog wel, maar dan moet je met de stofzuiger naar boven. Dat is gewoon altijd een gedoe: de stekker beneden eruit halen, stofzuiger naar boven sjouwen en boven weer de stekker in het stopcontact doen. Wij zweren echt bij een draadloze stofzuiger! Kijk eens bij Bestenu.nl voor de fijnste stofzuigers!

draadloze stofzuiger

2. Automatische raamwisser

De automatische raamwisser is zo’n typisch artikel: als je die eenmaal gebruikt wil en kun je niet meer terug! Dit geeft dus wel aan hoe ideaal dit apparaat is voor in huis. Met de automatische raamwisser heb je geen strepen of overgebleven water meer op jouw ruiten.

huishoudelijke apparaten

3. Een stoomgenerator

Een stoomgenerator strijkt de kreukels in jouw kleding en linnengoed veel gemakkelijker glad dan een normale strijkijzer. Dit komt door de hogere druk die uit het strijkijzer komt. Daarnaast heeft een stoomgenerator een groot waterreservoir waardoor je langer achter elkaar kunt strijken. Het enige nadeel is dat de stoomgenerator vrij groot is. Belangrijk dus dat je voldoende opbergruimte hebt!

PS: Heb jij al een Swiffer aangeschaft? Die zijn namelijk echt ideaal voor in huis!

Keukenapparaten die het leven net wat makkelijker maken ;)

Of je nou wel of niet gek bent op koken, de juist keukenapparatuur is gewoon echt ideaal. Dit geldt hetzelfde voor het gebruik van de juiste pan voor een gerecht. Zo bak je het liefst een biefstuk in een grillpan en een visje in een vispan.

4. Slow Cooker: voor de kookliefhebbers onder ons

Ben jij gek op stoofgerechten, indonesisch eten of gewoon op heel mals vlees? Dan is een Slow Cooker misschien wel iets voor jou! Bereid de gerechten vooraf, leg het in de Slow Cooker en laat het eten een paar uur sudderen. Van succes gegarandeerd!

5. Keuken apparatuur: de mixer en hakmolen

Ben jij gek op bakken of doe je bijvoorbeeld graag een uitje door het eten? Dan zijn de mixer en hakmolen niet weg te denken uit jouw keuken. Vaak kun je deze in een pakket kopen. Het grootste voordeel hiervan is dat deze keukenapparaten je veel tijd besparen!

huishoudelijke apparaten huishoudelijke apparaten

Meer woonideeën?

Ben je op zoek naar meer woonideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Soorten vloeren voor in huis: woonkamer inspiratie, Grote woonkamer inrichten | creeër sfeer in huis en Een nieuwe bank voor in huis?! 4x Tips en ideeën

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten