Zo bevestig je raamhorren eenvoudig zelf
Wonen Slaapkamer ideeën Wooninspiratie Woonideeën

Zo bevestig je raamhorren eenvoudig zelf

De komende weken kunnen we nog vele hete dagen en zwoele zomeravonden verwachten. Het enige moment waarop de temperaturen wat lager wordt, is ’s nachts. Niets is fijner dan de ramen wagenwijd open te zetten, om de hitte uit het huis te verdrijven. Maar open ramen betekent muggen en niemand houdt van muggen in de slaapkamer. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Met een raamhor kun je genieten van de frisse lucht van buiten, zonder muggen en ander ongedierte in je huis te krijgen. Een raamhor bevestig je eenvoudig zelf. We zullen je uitleggen hoe!

Raamhor op maat

Voor het laten monteren van raamhorren zou je een expert kunnen laten komen die het allemaal voor je regelt. Maar waarom zou je dat doen, als je een raamhor ook gemakkelijk zelf kunt plaatsen? Bestel de horren gewoon online, en binnen de kortste keren kun je aan de slag. Een goede bevestiging van horren begint al bij de bestelling. Met de juiste afmeting van je raamhor of hordeur ben je al een heel eind in de goede richting. Zorg er dus voor dat je je raam nauwkeurig opmeet, voor de perfecte raamhor op maat. Ook moet je bedenken wat voor soort hor je wilt. Een voorzethor en een raamrolhor lenen zich uitstekend voor naar buiten klappende ramen. Een inzethor is dan weer ideaal voor kiepramen.

Slaapkamer ideeën

Raamhor bevestigen

Afhankelijk van het soort hor zul je de hor kunnen bevestigen. Inzethorren worden zonder gereedschap van binnenuit op het raam geplaatst. De bevestiging van deze horren is zo gepiept. Voorzethorren worden gemonteerd op het raam. Dit lijkt ingewikkelder dan de inzethorren, maar niets is minder waar. Dankzij het handige systeem ben je met een paar schroefjes al klaar.

De vaak iets duurdere variant voor naar buiten draaiende ramen is de raamrolhor. Een raamrolhor bevestigen is ook snel en eenvoudig te doen. Met een eenmalige bevestiging rol je de raamrolhor met het grootste gemak naar boven of naar beneden. Koop je horren bij een hor specialist voor de beste kwaliteit, en de perfecte afmetingen. Met een inzethor op maat ben je verzekerd van de best passende hor voor jouw ramen. Nooit meer slapeloze nachten door zoemende muggen!

Slaapkamer ideeën

Op zoek naar meer slaapkamer ideeën?

Ben je op zoek naar meer slaapkamer ideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de artikelen: Slaapkamer ideeën: de ideale indeling voor de slaapkamer, De slaapkamer als ultieme relaxplek, Romantische slaapkamer in 5 stappen en Tips en trucs om een studentenkamer in te richten.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten