Loods 5: uniek, veelzijdig en heel veel wooninspiratie!
Wooninspiratie Woonwinkels Woonwinkel overzicht

Loods 5: uniek, veelzijdig en heel veel wooninspiratie!

Woonblog heeft een kijkje genomen in een van de mooiste woonwarenhuizen van Nederland: Loods 5. Loods 5 is een walhalla voor alle interieur junkies onder ons. Je vindt hier namelijk van alles voor in en rondom je huis. Van salontafels tot kussens en van hanglampen tot wanddecoratie ben je bij Loods 5 aan het juiste adres! Loods 5 is in 1999 begonnen als fabrieksoutlet in een loods met 5 schuine daken, en zo kwam de naam tot stand. Inmiddels hebben ze 5 winkels en een outlet. Ben jij benieuwd wat deze winkels allemaal te bieden hebben? Lees dan snel verder!

interieur inspiratie

Loods 5 in Nederland

Loods 5 heeft 5 grote woonwarenhuizen met een groot aanbod aan meubels, accessoires, verlichting, exterieur en textiel. De 5 woonwinkels kun je vinden op de volgende adressen:

  • Amesfoort: Euroweg 1, 3825 HA

  • Zaandam: Pieter Ghijsenlaan 14b, 1506 PV

  • Maastricht: Phinxcour 5, 6211 XZ

  • Sliedrecht: Leeghwaterstraat 69, 3364 AE

  • Duiven: opening eind 2019

  • Outlet Zaandam: Stormhoek 20, 1506 SW

Woonwinkels bohemian

In 2019 is de woonwinkel van Loods 5 in Maastricht geopend in de oude Spinxfabrieken. Deze nieuwe woonwinkel is mooi opgebouwd en de oude elementen van de fabriek zijn nog goed terug te zien. Kortom: deze winkel is absoluut een bezoekje waard! Dit jaar, 2019, staat er nog een nieuwe winkel op de planning. Namelijk de winkel in Duiven. Eind 2019 zal Loods 5 ook hier een mooie winkel neerzetten, maar tot dan zijn ze druk bezig met het bouwen van het nieuwe pand.

woonwinkel in Maastricht

Loods 5: wooninspiratie, interieur ideeën en de laatste woontrends

Loods 5 werkt samen met 250 verschillende zelfstandige ondernemers die hun inbreng hebben in de winkels. Deze merken versterken elkaar waardoor ieder product mooi tot zijn recht komt in de winkel. Doordat er zo’n groot aanbod is van verschillende producten en merken is er een grote roulatie in het assortiment, waardoor je altijd nieuwe producten ontdekt in de winkel! Hoe gaaf is dat?

Loods 5 heeft een industrieel karakter. Zo creëert Loods 5 één geheel in de winkels, ondanks alle meubels en accessoires van de verschillende woonstijlen. Door het veelzijdige aanbod in de winkels zijn er namelijk heel veel woonstijlen te vinden, zodat er voor iedereen iets gaafs te vinden is. Dus of jij nou van een klassiek, landelijk, bohemian of Scandinavisch interieur houdt, je kunt altijd terecht bij Loods 5 voor de leukste wooninspiratie.

Loods 5 Lekkers

Tijdens het winkelen kun je even helemaal tot rust komen bij Loods 5 Lekkers. Loods 5 Lekkers is een restaurant in de winkel waar je kunt genieten van de lekkerste broodjes, soepen, salades en gebakjes. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse en verantwoordelijke producten, zo wordt ook het brood zelf gemaakt! Hoe lekker is dat?

loods 5 lekker loods 5 lekker

Alle gebruikte foto's zijn afkomstig van de website van Loods5: www.loods5.nl

Meer wooninspiratie en woonwinkels?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie en woonwinkels? Neem dan een kijkje tussen de artikelen: 5x interieur ideeën: ontdek ze nu bij Woonblog, Leuke woonwinkels door heel Nederland, De 6 leukste woonwinkels in Tilburg en 5 bijzondere woonwinkels in Maastricht.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten