Sinterklaas versiering: pakjesavond op 5 december
Seizoenen Wooninspiratie Woonaccessoires

Sinterklaas versiering: pakjesavond op 5 december

Doe inspiratie op voor leuke sinterklaas versiering, zodat pakjesavond voor jouw kinderen niet meer stuk kan! 5 December is het weer zo ver…. de avond waar alle kinderen al het hele jaar naartoe leven: pakjesavond! Kinderen worden overdonderd met kleinigheidjes en liefde. Want vooral liefde staat centraal deze avond. Het samenzijn van het gezin, gezellig eten en kletsen is heel belangrijk. Dit wil je natuurlijk vieren in de leukste en gezelligste omgeving. Doe daarom wat inspiratie op voor leuke sinterklaas versiering voor in huis. Lees snel verder, want met deze tips wordt jullie pakjesavond gegarandeerd een succes!

Sinterklaas versiering in huis

Sinterklaas versiering in huis brengt een hele gezellige sfeer met zich mee. Je kunt al op een hele simpele en goedkope manier wat decoratie in huis terug laten komen. Zet bijvoorbeeld een dienblad op tafel met wat kaarsen erin. Strooi hieromheen wat snoepgoed en leg wat mini-cadeautjes neer.

Maak een pepernoten krans!

Op zoek naar originele sinterklaas versiering voor in huis? Tijdens de kerstdagen hebben veel huizen een mooie kerstkrans in huis. Maar dit hoeft natuurlijk niet alleen tijdens de kerst, je kunt ook gewoon sinterklaas krans maken!

Koop een standaard krans van bijvoorbeeld hout of riet en beplak deze met pepernoten. Laat de krans goed drogen, zodat alle pepernoten goed vast zitten. Vervolgens kun je de krans nog verder versieren met een mini-sinterklaas en ander snoepgoed.

Hang vlaggetjes op in huis: zo val je extra op voor sinterklaas

Hang wat leuke vlaggetjes op in huis. Je kunt de vlaggetjes zelf maken of gewoon kopen. Denk aan vlaggetjes met leuke teksten zoals: dag sinterklaasje daag. Maar denk ook aan vlaggetjes met worteltjes, om het paard van sinterklaas te lokken! Slim toch? Zo weet je zeker dat sinterklaas je niet overslaat.

Maak een sinterklaas taart voor pakjesavond

Wil je echt helemaal uitpakken op pakjesavond ;)? Bak dan een overheerlijke sinterklaas taart! Zet de taart op tafel zodat deze als decoratie dient, en vervolgens kunnen jullie de taart lekker opsmikkelen.

Sinterklaas versiering: een kleurplaat

Wil je nog meer sinterklaas versiering in huis? Laat je kind(eren) dan een mooie kleurplaat maken en hang deze op in huis. Je kunt ze bijvoorbeeld voor het raam hangen of gewoon tegen de muur. Je kind zal heel trots zijn op de tekening in huis en het staat ook gewoon super schattig, toch?

Op zoek naar meer wooninspiratie?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Neem dan gerust eens een kijkje tussen de artikelen: Kleurinspiratie | wat kleur met je woning doet, Low budget woonkamer inspiratie | 3 simpele tips, Grote woonkamer inspiratie: 5 toffe elementen en Kerstboom optuigen en aftuigen: 4 tips.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten