Originele cadeautip: een brievenbus cadeau!
Woonaccessoires

Originele cadeautip: een brievenbus cadeau!

Wil je iemand eens helemaal verrassen? Ga dan voor een brievenbus cadeau! Brievenbuscadeaus zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. En dat is niet zo vreemd! Een brievenbus cadeau is namelijk ideaal als de ontvanger niet vaak thuis is of als je zelf niet in staat bent om langs te gaan. Maar wat voor brievenbuscadeau kies jij? In dit blogartikel zullen we je inspiratie geven bij het uitzoeken van een brievenbus cadeau.

Plantjes

Iedereen houdt wel van een plantje in huis. Maar wist je dat je deze dus ook via de brievenbus kunt laten bezorgen? Denk dan aan een cactus plant of een luchtplantje. Of een set van meerdere plantjes samen. Het voordeel van deze planten is dat ze weinig water nodig hebben en dus uitermate geschikt zijn als brievenbus cadeau. Ook handig als je weet dat de ontvanger nog wel eens vergeet om de plantjes water te geven.

(Droog)bloemen

Een bosje bloemen kan iedereen wel waarderen. Bovendien is een bosje bloemen er voor elke gelegenheid. Dus ook via de brievenbus! Je krijg dan een mooi doosje met hierin verschillende bloemen, die je daarna thuis in een mooie vaas kunt zetten.

Vind je het zonde dat bloemen zo snel weer vergaan? Ga dan voor een kleurrijke bos droogbloemen! Deze blijven goed en zorgen toch voor een kleurrijke sfeer in ieder interieur.

Verjaardagscadeau

Is er iemand jarig en kan je zelf niet langskomen of is diegene niet de hele dag thuis? Dan is een verjaardagspakket via de brievenbus een erg leuk idee. Gegarandeerd dat de ontvanger dit niet ziet aankomen! Er zijn verschillende pakketjes beschikbaar online. Vaak zit er een klein cadeautje bij en een leuke kaart. Let er wel op dat jouw pakketje nog op de juiste datum bezorgd kan worden.

Geboortegeschenk

Wil je iemand feliciteren met de geboorte van hun kind? Dan kun je via de brievenbus een geboortegeschenk versturen. Denk dan aan een mooie bos bloemen om de ouders te feliciteren. Vaak heb je ook wel speciale pakketjes voor een geboortegeschenk, dan zit er meestal een leuk knuffeltje en/of kaartje bij. Zo heb je zeker een origineel cadeautje en geef je de ouders de gelegenheid om nog even bij te komen.

Meer wooninspiratie?

Ga jij jouw cadeaus versturen en ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook eens een van onze volgende artikelen:

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten