Haal good vibes in huis met de nieuwe collectie van elho
Wooninspiratie Planten

Haal good vibes in huis met de nieuwe collectie van elho

elho lanceert een nieuwe collectie binnenpotten. Haal good vibes in huis met de nieuwe vibes potten van elho! De potten hebben een retro look door het trendy ribpatroon en zijn in vier verschillende kleuren uitgevoerd: zijde wit, botergeel, diepblauw en delicaat roze. Mix en match deze kleuren om ze het best tot hun recht te laten komen. Zo passen ze perfect in een warm interieur of springen ze juist in het oog in een minimalistische omgeving.

Planten in huis is alles wat je nodig hebt!

Planten in huis zorgen namelijk voor een fijne sfeer, zuiveren de lucht en geven je energie. Een stijlvolle groene impuls is misschien alles wat je nodig hebt in deze tijd om van je huis een groen paradijsje te maken. Combineer de verschillende kleuren van de vibes collectie en je interieur krijgt een vrolijke boost. Perfect voor de donkere dagen dus!

inspiratie inspiratie

Schoonheid van afval

De vibes collectie bewijst eens te meer hoeveel schoonheid er in afval zit. Zo is iedere pot gemaakt van gerecycled plastic. Deze ‘retro meets 2020’ vibes collectie van elho is het perfecte excuus om je plant-corner een mini make-over te geven.

inspiratie

De natuur maakt gelukkig

elho weet dat de natuur gelukkig maakt! Dankzij de natuur voel je je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Daarom wil elho de natuur naar binnen halen. Iedere dag weer. elho maakt het zo mooi en makkelijk mogelijk, met de natuur áltijd in gedachten. Give room to nature.

wooninspiratie woonidee

Meer wooninspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Neem eens een kijkje tussen onze andere artikelen! Op zoek naar leuke planten voor in huis? Lees ook: 9 leuke planten voor in huis en 7 planten perfect voor de badkamer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten