Kweken en oogsten met elho

Verse groenten, fruit en kruiden uit je eigen tuin eten, dat willen we toch allemaal? Elho maakt het kweken en oogsten super makkelijk met hun kweken en oogsten collectie. En het is allemaal ook nog eens gemaakt van gerecycled plastic, zo ben je extra goed bezig!

Veggie wall

De veggie wall is een alles-in-1 systeem. De verzorging wordt je wel héél gemakkelijk gemaakt door het ingebouwde waterreservoir: easy care! Doordat de potten de lucht ingaan kunnen je plantjes lekker gaan groeien en daarnaast is het een leuke manier om een saaie muur of schutting kleur te geven. Dankzij het waterreservoir van 10 liter hoef jij je niet druk te maken tijdens de allerheetste zomers.

Kweektafels

De kweektafels staan een stukje van de grond waardoor ze ideaal zijn als je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren (zoals konijnen) hebt die maar niet van al het lekkerst af kunnen blijven. Daarnaast kweek je hierdoor op ideale werkhoogte je stekjes uit tot grotere groenten, fruit planten en kruiden.

Het overtollige water wordt heel gemakkelijk afgevoerd via het gat in de holle poten. Ook is er een bijpassende ‘kweekkap’ verkrijgbaar om je planten nog sneller te laten groeien. En door de UV-filter kun je de kweektafel in de volle zon zetten zonder dat kleuren vervagen. Verkrijgbaar in ‘living black’, ‘blad groen’ en ‘lime groen’.

elho

Kweek heerlijke tomaten met de tomaten pot

Wil jij ook graag je eigen tomaten kweken? Met de tomaten pot heb je alles in huis om aan de slag te gaan. De pot wordt geleverd met een handig rekje dat meegroeit met de plant, zodat ‘ie lekker kan gaan groeien. Een handig waterreservoir zorgt ervoor dat je plant nooit dorst heeft. Je hoeft zelfs haast niets meer te doen, je hebt zo je eigen groentetuintje, ideaal!

Kweek het hele jaar door

Met de speciale kweeklampen van elho kweek je het hele jaar door ook binnen je groenten. Heb je planten in een donkere hoek staan? Ook dan zijn de lampen ideaal om ze wat extra verzorging te geven.

wooninspiratie tuin idee

Meer inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Neem eens een kijkje tussen onze andere artikelen: Hoe richt je een onderhoudsvriendelijke tuin in?, Welke tuinset past bij jou? en Elho introduceert: Pure Grass.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten