Haardenexpert

Haardenexpert is zoals de naam het al zegt dé expert in haarden in Nederland. Met hun scherpe prijzen, goede service en ruime aanbod zijn zij met recht de grootste haardenzaak van Nederland. Volgens hen mag een haard niet ontbreken uit een huis, een haard maakt van een huis namelijk een thuis!

Naast een webshop met een ruim assortiment beschikt Haardenexpert ook over een showroom in Apeldoorn (Sleutelbloemstraat 44). Hier wordt u 6 dagen in de week (van maandag t/m zaterdag) te woord gestaan door een van de haardenexperts. Ze geven je uitgebreid advies over welke haard het beste in uw woning past en helpen u kiezen tussen de verschillende soorten haarden (zoals een gas-, hout- of elektrische kachel). Daarnaast zijn een groot aantal haarden ook in het echt te bekijken in de showroom, perfect om inspiratie op te doen dus!

Woonwinkel haardenexpert

Service staat hoog in het vaandel bij Haardenexpert. Dat is te merken aan de overzichtelijke website en vriendelijke medewerkers die altijd bereid zijn je te woord te staan. Daarnaast biedt Haardenexpert ook een landelijke installatie service. Benieuwd geworden naar de haarden van Haardenexpert? Neem eens een kijkje in ons artikel over de Lotus houtkachel of neem een kijkje op de website!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten