Elho introduceert: Pure Grass

Elho is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen om met gerecyclede grondstoffen mooie producten te maken. Kijk bijvoorbeeld naar deze sportieve designcollectie van elho, welke mede mogelijk is gemaakt door de nederlandse sportvelden. De grondstof die gebruikt is bij de productie van de pure grass is namelijk 100% productie afval van kunstgras, en zo is het balletje rond. Hoe tof is dat?

Een grasgroene eye-catcher én een lekker verhaal!

Het groene merk elho is continu op zoek naar innovatieve manieren om gerecycled plastic te gebruiken voor het maken van de mooiste designpotten. Met deze nieuwe recycletoepassing tackelt elho meerdere uitdagingen.

Het zit namelijk zo: tijdens het productieproces van kunstgras komen er afvalstromen vrij die als grondstof (her)gebruikt worden. Dat resafval wordt verzameld en vervolgens verwerkt in de pure grass pot. Met deze pot haal je niet alleen een grasgroene eye-cacher in huis, maar je zorgt ook voor een groenere omgeving.

wooninspiratie wonen

Over elho

Elho is markleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 57 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties, geproduceerd in Nederland. Inmiddels wordt de collectie in meer dan 75 landen verkocht.

Meer wooninspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar meer wooninspiratie? Neem eens een kijkje tussen onze andere artikelen! Op zoek naar leuke planten voor in huis? Lees ook: 9 leuke planten voor in huis en 7 planten perfect voor de badkamer.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten