Drie badkamer ideeën om het ultieme vakantiegevoel vast te houden
Badkamer ideeën Wooninspiratie

Drie badkamer ideeën om het ultieme vakantiegevoel vast te houden

De vakantie zit er weer bijna op. Een heerlijke tijd van relaxen, leuke dingen doen en geen verplichtingen. Dit ontspannen gevoel wil je zo lang mogelijk vasthouden- ook als je weer thuis bent. Met deze 3 badkamer ideeën houdt je jouw vakantiegevoel langer vast!

1. Oase van rust

Maak van jouw badkamer een heerlijke plek om te ontspannen. In de vakantie blijkt maar weer dat je echt met minder spullen toe kan. Kijk eens kritisch naar jouw badkamer. Liggen daar onnodige spullen in? Haal deze weg. Teveel spullen leiden af van je rust. Alle losliggende spulletjes berg je gemakkelijk op in manden. Door te kiezen voor natuurlijke tinten en materialen creëer je gelijk meer rust. Ook planten in de badkamer doen wonderen voor een relaxte sfeer. Welke planten hiervoor geschikt zijn lees je in onze blog ‘’7 planten perfect voor de badkamer’’.

Spa badkamer

2. Badkamer wordt SPA

In de vakantie genoten van een oosterse hammam of luxe wellness? Dat kan thuis ook.

Zonder al teveel moeite kan jouw badkamer worden omgetoverd tot een heuse SPA. Hiervoor is echt geen grote verbouwing nodig. Met wat kleine aanpassingen bereik je al veel. Vervang allereerst je handdoeken door super zachte en extra dikke handdoeken om dat heerlijke luxe spa gevoel te krijgen. Om een warme en gezellige sfeer te creëren is de verlichting in jouw badkamer belangrijk. Vergeet het ‘grote’ licht en plaats kaarsen of waxinelichtjes in jouw badkamer. Het gevoel dat je in een warme regenbui sta, geeft een ultieme spa-beleving. Dit bereik je eenvoudig door de douchekop te vervangen door een regendouche. Benieuwd naar deze luxe douche ervaring? Lees meer over de regendouche hotbath budy SDS.

3. Herleef je vakantie door geuren

Geuren en herinneringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alleen al door het ruiken van een specifieke geur haal jij het vakantiegevoel weer naar boven. Zorg voor geurstokjes in de badkamer of steek tijdens het badderen een heerlijke geurkaars aan.

Alleen al door de geur waan je je weer even terug in jouw vakantieland. Versterk deze geurbeleving door het gebruik van luxe oliën, scrubs en crèmes. Deze hoeven echt geen fortuin te kosten. Verschillende drogisterijen hebben een betaalbare luxe badlijn. Bijkomend voordeel is dat deze producten met hun mooie verpakking een chique uitstraling geven aan je badkamer.

Met bovenstaande badkamer ideeën lukt het jou zeker om iedere dag even terug te keren naar het ontspannen vakantiegevoel. Veel plezier!

Ben je op zoek naar meer badkamer ideeën?

Laat je inspireren door onze blogs. Je vindt hier onder meer 7 originele badkamer ideeen

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten