De 6 leukste woonwinkels in Tilburg
Wooninspiratie Woonwinkels Woonwinkel overzicht

De 6 leukste woonwinkels in Tilburg

Reis met ons mee naar het hippe Tilburg en de leukste woonwinkels in de straatjes van 013! Tilburg begint steeds meer bekend te staan om haar gezellige en creatieve plekjes zoals koffietentjes, lunchplekjes en winkels.

Die creativiteit komt ook voor in verschillende woonwinkels in Tilburg. Zo zien we een grote mengelmoes van stijlen en is er voor ieder wat wils. Of je nou houdt van een gezellige eclectische stijl, een strak modern interieur, industriële stijl of iets heel anders. Ontdek hier een aantal van de leukste woonwinkels in Tilburg!

Loft 8

Aan het Ketelhavenplein vind je Loft 8. Deze eclectische woonwinkel in Tilburg staat vol met meubels, woonaccessoires en verlichtingen in verschillende stijlen. Zo vind je er banken die perfect passen bij een retro stijl, maar ook goudkleurige en metalen lampen die nu erg hip zijn. Daarnaast hebben ze ook leuke bijzettafels in industriële en andere stijlen. Naast meubelen en woonaccessoires verkopen ze bij Loft 8 ook kleding, planten en leuk keukengerei. Voor ieder wat wils dus!

Woonwinkel Tilburg Loft 8 Woonwinkel in Tilburg loft 8

Meneer en Mevrouw van Hout

De winkel van Meneer en Mevrouw van Hout is te vinden in de Telefoonstraat. In deze hippe woonwinkel in Tilburg wordt vintage gemixt met designs van jonge kunstenaars. Zo wordt geprobeerd om design meubels en accessoires toegankelijk te maken voor meer mensen. Zij helpen graag iedereen die opzoek is naar mooie interieur voorwerpen.

woonwinkel tilburg meneer en mevrouw van hout

Creative Open

Ben jij een groot fan van hout, maar vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen ook belangrijk? Dan is Creative Open aan het Wilhelminapark dé winkel voor jou! Vind hier hippe meubels gemaakt van boomstammen die een tweede leven hebben gekregen. Stuit op het perfecte houten bijzettafeltje met metalen poten of ga voor een grappige lamp die wordt vastgehouden door een aapje.

Kan jij in de webshop of de winkel niet vinden wat jij in je hoofd hebt? Bij Creative Open helpen ze je ook graag aan meubels en accessoires op maat.

Creative open Woonwinkel Tilburg Creative open

KADE Living

Bij de hippe Piushaven vind je KADE Living. Wanneer je de lichte en kleurrijke winkel binnenstapt vindt je een inspirerende en creatieve collectie van hippe, Scandinavische en Nederlandse woonaccessoires. Je komt hier van alles en nog wat tegen om je huis mee op te fleuren.Van hippe muurversieringen tot leuke kandelaars en een toffe bank.

Of je nu op zoek bent naar een leuke eyecatcher voor in je eigen huis of de perfecte housewarming gift. In deze woonwinkel in Tilburg geven ze je een gepast en persoonlijk advies.

KADE living Tilburg

Ramon Design Studio

Ramon Design Studio is een showroom die te vinden is aan de Charles Stulemeijerweg in Tilburg. Het is een studio waar je voor zowel interieuradvies als interieurontwerp aan het juiste adres bent. Ook bieden ze een showroom aan en kun je gebruik maken van een webshop.

ramon design studio

Meer woonwinkels ontdekken?

Naast woonwinkels in Tilburg ook in andere steden woonwinkels ontdekken? Breng dan een bezoekje aan Maastricht, Amsterdam of Breda om nog meer leuke woonwinkels te ontdekken!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten