7 simpele DIY ideeën met steigerhout!
DIY

7 simpele DIY ideeën met steigerhout!

Ben jij een beetje handig? Dan kun je een heleboel dingen zelf maken van steigerhout! Wij geven je vandaag 7 leuke én makkelijke DIY ideeën met steigerhout.

Hanger met kaarsjes

Hoe leuk is deze hanger met kaarsjes van steigerhout? Zoek een mooie steigerplank, spaar wat jampotjes en ga aan de slag met een boor om de gaten te maken! Gezellig voor in de tuin of boven de eetkamertafel.

Wandbord steigerhout

Een leuk wandbord van steigerhout is de perfecte aankleding in een landelijke woonkamer! De ideale manier om je kale wanden aan te kleden zonder dat je gaatjes hoeft te boren (in de wand). Daarnaast geeft hout gelijk sfeer aan je interieur.

Dienblad van steigerhout

Soms is het goed om te beginnen met een klein project wanneer je wil starten met DIY'en. Dit dienblad is een goed voorbeeld van een klein en simpel project!

DIY Plantentrap steigerhout

Kan jij ook nooit de perfecte plantentrap vinden voor je kruidenplantjes? Ga zelf aan de slag met steigerplanken! Dit plantentrapje is heel gezellig voor je tuin of balkon. Gezellig wat bloemen en plantjes erop en klaar is kees!

Fotobord steigerhout

Weet jij ook niet goed waar je al je leuke foto's en kaartjes moet laten? Ga aan de slag met dit leuke fotobord! Koop een paar planken, touw of lint en kleine knijpertjes. Zo kun je makkelijk en snel afwisselen met foto's. Ook perfect voor verjaardagskaartjes en kerstkaarten zo'n bord.

Fotolijsten

Hoe leuk zijn deze fotolijsten? En helemaal niet moeilijk om zelf te maken! Zoek een kleurtje uit dat goed past bij jouw interieur. De planken maak je met een latje aan de achterkant aan elkaar. Je kunt een bestaande fotolijst op de planken lijmen, maar je kunt ook gewoon een passe-partout, een stuk karton en de foto direct op de planken lijmen.

Plantenbak steigerhout

Nog een leuke steigerhout DIY voor de tuin is deze plantenbak! Dit project is misschien iets uitdagender, maar dat maakt 'm ook heel leuk. Hoe trots ben je uiteindelijk als je een zelfgemaakte plantenbak in de tuin hebt staan?

Steigerhout DIY

Wij hebben onze inspiratie voor deze steigerhout DIY's van Pinterest gehaald. Als je daar even zoekt dan kun je ook een heleboel stap voor stap beschrijvingen vinden van de bovenstaande ideeën. Het enige wat je hoeft te doen is wat steigermateriaal kopen en je kunt gelijk aan de slag. Veel plezier met maken!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten