5 tips voor paasdecoratie & paasversiering
Wooninspiratie Pasen

5 tips voor paasdecoratie & paasversiering

Pasen komt er aan, tijd om tips te verzamelen voor paasdecoratie en Paasversiering! Je huis gezellig maken voor Pasen hoeft helemaal niet lastig en/of duur te zijn. Met onze tips haal je het én het voorjaar in huis en ook nog eens de feestelijke paasstemming. Lees verder om te de leukste paasdecoratie te ontdekken!

Pastelkleuren Paasversiering

Pastelkleuren passen perfect bij het voorjaar en paasversiering. Het is niet voor niets dat we laatst een artikel met jullie deelden over pastelkleuren in je interieur. Deze zachte en vrolijke kleurtjes geven je een instant lente gevoel. Ga voor paasdecoraties in zacht groen, babyblauw, geel, lila en babyroze. Door deze kleurtjes te gebruiken hoef je niet eens hele opvallende paasdecoraties aan te schaffen. Ga bijvoorbeeld voor leuke kussentjes, plantenpotten, vazen en kandelaars. Ook handig: na Pasen laat je deze vrolijke pastelkleurige accessoires gewoon staan!

paasdecoratie voor pasen

Paasdecoratie met kuikens en konijnen

Natuurlijk mogen een paar paasdecoraties met kuikens en konijnen niet ontbreken. Maar ook dit kun je op een smaakvolle manier toepassen. Ga bijvoorbeeld eens voor het silhouet van een konijntje, in plaats van een overduidelijk konijn. Knutsel zelf slingers van konijnen en hang eens een leuke 'Happy Easter' print op! Natuurlijk mogen Paaseieren ook niet ontbreken. Vul bijvoorbeeld een schaal of vaas met vrolijk gekleurde (nep)eieren.

paasversiering

Paasversiering met bloemen

Natuurlijk mogen bloemen als paasversiering niet ontbreken. Ga voor een vrolijk busje tulpen of kies voor de klassieke narcissen of hyacinten. Bloemen zijn een perfecte manier om sfeer in huis te halen en mogen in de lente absoluut niet in je interieur ontbreken.

paasdecoratie tulpen

Klassieke paastak of bloesemtak

De klassieke paastak wordt steeds minder populair en de bloesemtak steeds populairder. Natuurlijk kun je kiezen voor een klassieke paastak en deze versieren met kleine eitjes, kuikentjes en konijntjes. Of maak bijvoorbeeld zelf eens een leuke slinger voor je paastak. Maar je kunt ook voor een ander soort tak gaan. Zoals een bloesemtak van de sierkers of de magnolia. Bij zo'n tak met mooie bloemen heb je niet eens versieringen nodig.

paasdecoratie

Tafeldecoratie voor Pasen

Een leuk stukje op tafel mag niet ontbreken tijdens Pasen. Je kunt zelf aan de slag gaan met een leuk paasstukje, maar je kunt natuurlijk ook iets in de winkel halen. Vul bijvoorbeeld een etagere of taartplateau met paasbloemetjes, mos en eieren.

Meer inspiratie voor paasdecoratie?

Op zoek naar meer paasdecoratie inspiratie? Bekijk deze artikelen eens: 3X paasdecoraties volgens de trends van 2018, De paastafel versieren doe je zo! en 10x inspiratie voor paastak versiering.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten