3X paasdecoraties volgens de trends van 2018
Wooninspiratie Woonideeën Pasen

3X paasdecoraties volgens de trends van 2018

Tijd voor paasdecoraties! Het is bijna Pasen, hét moment om het interieur op te fleuren voor het begin van de lente. Dat doe je natuurlijk met paasversieringen die passen bij de interieurtrends van 2018! Benieuwd naar paasdecoraties die passen bij de trends van dit jaar? Lees snel verder.

Houten en natuurlijke paasdecoraties

Hout is dé trend van 2018. Je ziet het niet alleen in interieur meubelen en accessoires, maar ook in paasdecoraties. Bijvoorbeeld eitjes in een houten schaal in plaats van in een nestje. Daarnaast komen steigerhouten paasfiguren ook steeds vaker voor. Superleuk voor in een industrieel interieur.

Houten paasdecoraties passen perfect bij de natuurlijke decoraties die horen bij de lente. Combineer houten decoraties met mossen en vogelnestjes. Denk daarnaast aan een houten schaal met mossen en paaseitjes of een mooie bos narcissen. Vul een rij met lege eierschalen met kleine plantjes en zet deze op een houten plank voor de perfecte lentelook!

houten paasdecoratie

Glitter and glamour

Goud, brons en zilver komen steeds meer voor in het interieur. Paasdecoraties zijn een leuke manier om die kleuren meer in woonaccessoires te verwerken. Vooral in een industrieel interieur, zullen dit soort paasdecoraties erg goed staan! Denk aan half goud of zilver geverfde eieren. Hang deze bijvoorbeeld aan een paastak met knoppen in een mooie lange vaas.

Ook glitters mogen weer. Denk aan kaarsen in eivorm bedekt met glitters in verschillende pastelkleuren of een lege eierschaal met een gat waar allemaal glitters uit komen als een leuk tafelstuk. Stop glitter eieren in een stolp of een vaas voor een leuke decoratie op een plank of in een open kast.

paastrends

paastrends

Zwart en wit

Een modern paas decor? Denk aan paasdecoraties in het zwart en wit. Deze kleuren passen perfect in een strak, minimalistisch interieur of in een warm houten, Scandinavisch interieur. Denk aan een zilveren of gouden schaal met zwarte en witte paaseieren. Witte eieren waarop figuurtjes zijn geverfd met zwarte verf zijn perfect voor in een paasstukje of als versiering op tafel tijdens de paasbrunch. Combineer die eieren op een schaal met een zwart of wit paashaas beeldje en zwarte of witte kaarsen.

Vul de zwarte en witte paasdecoraties aan met witte of (bijna) zwarte tulpen voor een mooi geheel!

zwart-wit paasei

Meer inspiratie opdoen?

Meer inspiratie opdoen voor de lente en voor Pasen? Lees dan ook onze tips voor het versieren van de paastafel en het artikel over je interieur klaarmaken voor de lente!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten