4x heerlijke salontafel trends van dit moment
Interieur Wonen Wooninspiratie Inrichting Woonideeën

4x heerlijke salontafel trends van dit moment

Ben je je salontafel al een tijdje beu? Of ben je wel weer eens toe aan een leuke eyecatcher in je woonkamer? Dan is dit het moment! Want het barst van de geweldige salontafel trends. En daar worden wij blij van. En jij na het lezen van dit artikel ook.

#1 Go chic, go metallic!

Metallic kleuren zijn en blijven nog steeds erg trendy. En dat is fijn want jij hebt de laatste tijd vast al een paar goud- of bronskleurige accesoires in huis gehaald. Kun je nog geen genoeg krijgen van deze trend? Ga dan een stapje verder met een van de vele metallic salontafels van dit moment. Voor net dat beetje extra chic in je woonkamer.

tafel

#2 Voor als je geen genoeg kunt krijgen: set van meerdere salontafels

Soms heb je aan één salontafel gewoon niet genoeg. Waarom neem je er dan gewoon niet twee, drie, of zelfs vier? Sets van meerdere salontafels behoren nog steeds tot een van de belangrijkste salontafel trends van het moment. Leuk om bij elkaar te zetten want zo creëer je met meerdere lagen één geheel. Maar ook handig om (af en toe) uit elkaar te halen. Dan kun je je thee tenminste naast de bank zetten en hoef je niet steeds op te staan.

tafels

#3 De marmeren salontafel

Van deze trend worden wij heel erg blij: de marmer(look) salontafel. Er is weinig dat zorgt voor een luxere uitstraling in je woonkamer. Kies je voor een combinatie van groen marmer en een gouden onderstel? Dan heb je een echte eyecatcher in huis gehaald! Wil je nog meer indruk maken? Leg dan eens een paar mooie koffietafelboeken neer.

tafel

#4 En niet te vergeten: de industriële salontafel trend

Stoer, groot, robuust. De industriële salontafel zien we ook graag terug in je woonkamer. Het grove hout doet aan de natuur denken. En de strakke lijnen van het open frame creëren ruimte. Zo haal je met een grote, robuuste salontafel toch een rustig meubelstuk in huis.

wooninspiratie

Meer woonkamer inspiratie?

Oké, die nieuwe salontafel komt helemaal goed. Maar hoe zit het met de rest van je woonkamer? Op Woonblog vind je nog veel meer woonkamer inspiratie! Lees bijvoorbeeld ook 3 redenen waarom jij ook een vintage vloerkleed wil of 4x tips en ideeën voor een nieuwe bank in huis.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten