Woonwarenhuis uitgelicht: Loods 5
Woonwinkels Woonwinkel overzicht

Woonwarenhuis uitgelicht: Loods 5

Leuke woonwinkels met onderscheidende concepten, daar houden we bij Woonblog.eu van. Misschien heb je al wel eens van Loods 5 gehoord, maar toch willen we je hier wat meer vertellen over dit leuke woonwarenhuis. Loods 5 bestaat al sinds 1999, toch is het concept helemaal van deze tijd!

Verschillende groothandelaren en fabrikanten onder 1 dak

Koop jij het liefst alles voor je interieur in dezelfde winkel maar houd je ook wel van verschillende stijlen? En moeten je meubels en woonaccessoires daarnaast ook nog eens bijzonder, design en niet allemaal van hetzelfde merk zijn? Het kan een hele uitdaging zijn om daar de juiste plek voor te vinden. Als je maar op 1 plek wilt woonwinkelen ben je vaak aangewezen op meubelboulevards waar je vaak niet de bijzondere spulletjes kunt vinden die je zoekt. Een bezoekje aan woonwarenhuis Loods 5 is dan dé oplossing!

Woonwarenhuis Interieur Woonaccessoires

Je vindt het interieur warenhuis in Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam. Het bijzondere aan Loods 5 is dat het niet het niet de winkel is die de producten verkoopt maar de fabrikanten, groothandelaren en importeurs zelf. Het woonwarenhuis biedt units aan waar de verkopers zelf hun voorraad plaatsen en de prijs bepalen. Omdat de verkopers hun producten direct aan jou kunnen verkopen, gaan de prijzen niet omhoog door een tussenpersoon. Ook betekent dit dat je er allerlei meubels en woonaccessoires in verschillende stijlen tegenkomt. De interieurwinkel is daarom voor iedereen een leuke plek om te woonwinkelen!

Woonwarenhuis Loods 5: Woonwinkelen van deze tijd

De units in Loods 5 kunnen zo groot of klein zijn als de verkopers zelf willen. Er zijn al units beschikbaar vanaf 10 vierkante meter. In deze kleine units vind je bijvoorbeeld leuke prentjes voor aan de muur, of krijtverf die je kunt gebruiken voor het opknappen van oude meubels. Maar je vindt er ook merken met units van honderden vierkante meters waar complete inrichtingen staan uitgestald. Kortom, een heerlijke plek om wooninspiratie op te doen!

Woonwarenhuis Krijtverf

De opzet van Loods 5 doet denken aan de vele creatieve lifestyle markten die de laatste jaren massaal zijn ontstaan. De populaire Swan Market is daar een voorbeeld van, daar staan verkopers ook zelf hun lifestyle producten te verkopen zonder tussenpersoon. Loods 5, waar medewerkers van de importeurs, groothandelaren of fabrikanten aanwezig zijn in de units, is daarmee helemaal van deze tijd. Zij kunnen je dan ook alles vertellen over de producten, hun oorsprong en natuurlijk de prijs.

Kortom, het woonwinkelen bij de verschillende groothandelaren, fabrikanten en importeurs in Loods 5 is dus helemaal van deze tijd!

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten