Wat zijn de populairste keukenstijlen van dit seizoen?
Keuken inspiratie

Wat zijn de populairste keukenstijlen van dit seizoen?

Ben je steeds meer de overweging aan het maken om een nieuwe keuken te nemen? Dan ga je je vast en zeker wat meer oriënteren op de nieuwste trends die er spelen. Jouw nieuwe keuken moet niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam zijn; het oog wil natuurlijk ook wat.

De keuken is een van de ruimtes waar je zeer goed je persoonlijke smaak terug kunt laten komen. Om je daar wat verder mee te helpen, hebben we een aantal leuke trends van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Een keuken in neutrale en aardse kleuren

Kies bijvoorbeeld voor een keuken in neutrale en aardse kleuren. Denk daarbij aan kleuren zoals beige, bruin of ga voor een keuken in een luxe houtlook. Dit zorgt vanaf het eerste moment voor een rustige en kalme uitstraling. Wel zo belangrijk natuurlijk. Op het gebied van neutrale en aardse kleuren is er enorm veel mogelijk. Bij deze trend is er voor ieder wat wils.

Kies voor een aanrechtblad van beton of marmer 

Een logische volgende stap, is het uitzoeken van een type aanrechtblad. Om zeker te zijn van een consistente stijl, kun je de keuze maken voor het gebruik van natuurlijke materialen. Je kunt daarbij denken aan beton en marmer.

Natuurlijke materialen staan bekend om een robuust karakter en kunnen daardoor goed tegen een stootje. Ook is het aanrechtblad hierdoor bestand tegen intensief gebruik op lange termijn. En dat is wel zo fijn om te weten, toch? Het is altijd een goed idee om verschillende soorten natuurlijke materialen een keer met elkaar te gaan vergelijken en alle voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. 

Laat je inspireren

Kun je niet wachten om de keuken van je dromen te realiseren? Dan is het een goed idee om snel een keer een bezoek te brengen aan een keukenwinkel bij jou in de buurt. Kies bijvoorbeeld voor een keuken van Keuken Kampioen. Je krijgt op deze manier namelijk meteen een goed beeld van alle mogelijkheden die er zoal zijn en naar wat voor soort stijl je voorkeur het meeste gaat.

Dit maakt het uitzoeken van de keuken van je dromen dus ook weer net even wat makkelijker om te doen. Ook kan een adviseur in de winkel je altijd geheel vrijblijvend verder informeren over alle stijlen en mogelijkheden die er zoal te verkrijgen zijn.  

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten