Ultieme must-haves voor je keuken
Keuken inspiratie Modern interieur

Ultieme must-haves voor je keuken

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Of ga je je huidige renoveren? Dan wil je er het maximum uithalen: meer luxe, meer comfort, meer gebruiksgemak. Wij zetten enkele onmisbare keukensnufjes voor je op een rij!

Amerikaanse koelkast

Haal meer uit je keuken met een Amerikaanse frigo. Zo genieten jij en je gezinsleden van een grote hoeveelheid aan opbergruimte, zowel in het vries- als het koelgedeelte. Het koel- en vriesvak zijn naast elkaar geplaatst. Daarom wordt een Amerikaanse koelkast ook wel een Side by Side koelkast genoemd. De meeste Amerikaanse koelkasten zijn uitgerust met een ingebouwde ijsblokjesmachine of een ijskoude water tap.

Onzichtbare dampkap

De nieuwste afzuigsystemen zijn onzichtbaar. Zo heb je de downdraft afzuigkappen die met één druk op de knop tevoorschijn komen en even snel weer verdwijnen in het aanrecht, nadat je klaar bent met koken. Het kookveld afzuigsysteem staat dan weer vlak naast of te midden van je kookpitten. Nog voor de damp omhoog kan stijgen, wordt hij al opgezogen door het afzuigsysteem.

Quooker heetwaterkraan

Een heet- of kokendwaterkraan maakt het gebruik van een klassieke waterkoker geheel overbodig. En daarmee spaar je heel wat tijd uit. Kopje thee zetten of water koken voor pasta? Met een Quooker-systeem duurt het slechts één seconde. Ervaar het gemak!

Quooker bruiswater kraan

Naast een heetwaterkraan, zijn er ook kranen waarmee je in een handomdraai een glaasje plat of bruisend water tapt: gefilterd en lekker gekoeld! Hierdoor hoef je niet meer te zeulen met plastic of glazen flessen water.

Lacanche fornuis

Met een fornuis Lacanche haal je kwaliteit én luxe in huis. Je kan het volledig op maat laten maken, met professionele componenten. Integreer toebehoren als een salamander grill, geribde bakplaat, houten snijplank, reductierooster, geëmailleerde branderdop of een sudderplaat. Zo kan je pas helemaal genieten van het fornuis van je dromen!

Ingebouwde koffiemachine

We zijn al langer vertrouwd met ingebouwde koelkasten, vaatwassers en (microgolf)ovens. Waarom zouden we dan geen andere keukenapparaten kunnen inbouwen, zoals een koffiezetapparaat? Zo wordt je keuken meteen een stuk opgeruimder en strakker. Een ingebouwde koffiemachine met een automatisch reinigingsprogramma en een geïntegreerde melkopschuimer maakt je leven een stuk makkelijker. En je hebt bovendien geen last meer van lelijke zwarte kabels.

Ingebouwde zeepdispenser

Ingebouwde dispensers voor zowel handzeep als afwasmiddel zijn ook nog zoiets handigs. Geen verpakkingen meer die je aanrecht ontsieren of gedoe met flacons. Het design van de dispensers kan je mooi laten aansluiten bij de rest van je keukendesign.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten