Met deze 5 cadeautips zit je altijd goed!
Wooninspiratie Woonaccessoires

Met deze 5 cadeautips zit je altijd goed!

Je herkent het vast wel: je bent op zoek naar een leuk en origineel cadeau, maar je hebt totaal geen idee waar je moet beginnen. Dus stel je de aankoop van een cadeautje steeds verder uit. Maak je geen zorgen want met deze cadeau ideeën zit je zeker goed!

1. Stel een leuk pakket samen

Een pakketje is altijd leuk om te ontvangen! Probeer hierin je creativiteit los te laten. Bedenk wat diegene allemaal leuk vindt. Houdt hij of zij van films kijken? Stel dan een leuk filmpakket samen met popcorn, drankjes en misschien wel een bioscoopbon. Of is de jarige meer van de wellness? Dan kun je allemaal lekkere zeepjes en oliën in een pakket verwerken. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een leuk borrelpakket in elkaar zetten met verschillende hapjes en drankjes, dit valt gegarandeerd in de smaak!

cadeau ideeën

2. Ga voor mooie woonaccessoires

Leuke woonaccessoires doen het altijd goed als je het ons vraagt. Vind je het lastig om iets voor iemand uit te kiezen? Kijk dan naar de kleuren die vaak in zijn of haar interieur terugkomen. Heeft diegene een warm en klassiek interieur? Ga dan bijvoorbeeld voor een gouden of brons plateau met leuke kaarsen erop. In een strak, modern interieur kun je juist beter voor zilveren of grijze accessoires kiezen.

cadeau ideeën

3. Foto op doek laten bedrukken

Tuurlijk kun je ook een standaard leuk schilderijtje cadeau doen, maar hoe leuk is het als er een foto van jullie samen op staat! Of van een bijzondere herinnering die jullie samen delen. Zo denkt diegene altijd aan jou als hij of zij jouw foto op canvas ziet.

Bovendien zijn er echt ontelbare mogelijkheden om een doek te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fotocollage van jullie vriendschap door de jaren heen of van een leuke vakantie die jullie samen beleefd hebben. Je foto op doek kun je ook nog eens in allerlei vormen en formaten verkrijgen. Kortom: je kunt er dus alle kanten mee op!

cadeau ideeën

4. Bloemen of kamerplantjes

Kies een keer wat anders dan een standaard bosje bloemen. Het is namelijk zonde dat deze snel weer verwelken en de jarige er dus niet zo heel lang plezier van heeft. Je kunt daarom beter een keer een leuke plant geven. Haal bijvoorbeeld een paar kleine cactussen of hyacinten. Deze blijven lang mooi en zo kan de ontvanger er langer van genieten. Doe er een leuke vaas bij en voilà, je bent klaar met je cadeautje.

Wil je toch graag een bosje bloemen geven? Ga dan eens voor een kleurrijk bosje droogbloemen. Zo geef je toch een feestelijk bosje bloemen, maar kan de jarige er ook lekker lang van genieten.

cadeau ideeëncadeau ideeën

5. Ga erop uit!

Heb je jouw vriend of vriendin de laatste tijd minder gezien of weet je niet zo goed wat je moet geven? Ga er dan eens op uit samen. Een dagje naar een leuke stad samen shoppen en dat jij haar daar trakteert op een lekkere lunch. Of ga ergens een high tea doen met zijn tweetjes. Houden jullie meer van borrelen? Tegenwoordig kun je ook hele leuke high wines of high beers doen.

Heb je een wat avontuurlijkere vriend of vriendin? Ga dan eens een keer skydiven of bungeejumpen. Vind je dit iets te extreem? Je kunt natuurlijk ook een escaperoom doen of blokarten op het strand.

Meer cadeau inspiratie opdoen?

Heb je zelf geen tijd om langs te gaan, maar wil je toch een leuk cadeau geven? Laat dan je cadeautje bezorgen! In onze blogpost: ‘Originele cadeautip: een brievenbus cadeau!’ lees je hier meer over. Wil je nog meer inspiratie opdoen lees dan ook een keer een van onze volgende artikelen:

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten