Hangmat als plafond

Een hangmat doet mij altijd denken aan vakantie, lekker luieren en ... aan buiten zijn. Maar waarom zou je geen hangmat BINNEN ophangen? Of nog beter, waarom geen hangmat als plafond? Te gek? Bekijk de foto's hieronder maar eens.

Door een open hangmat te installeren in plaats van een plafond creëer je meer ruimte. Het is een speelse manier om een leuke loungeruimte te maken. Klein detail: je hebt wel een groot huis met hoge plafonds nodig. Of je moet heel erg handig zijn en een deel van je plafond verwijderen om daar een hangmat te plaatsen. Hoe dan ook, wij zijn om en willen deze nieuwe woontrend graag met je delen. Laat het kind in je naar boven komen!

hangmat als plafond hangmat

plafond hangmat

Klik op de foto voor meer informatie.

Lekker luieren in een hangmat

Gaat een hangmat als plafond je toch nog net iets te ver? Denk dan eens na over een normale hangmat in huis. Ook dat kan erg leuk zijn voor jouw interieur. En je kinderen zullen er dol op zijn! Hoe vind jij zo'n hangmat in huis? Laat het ons weten in de comments.

hangmat woonkamer Hangmat in huis

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten