3 Tips om je studeerkamer sfeervoller te maken
Wonen Studeerkamer inspiratie Woonideeën

3 Tips om je studeerkamer sfeervoller te maken

Thuiswerken, we hebben er allemaal wel mee te maken. Nu de overheid ons aanraadt om vooral thuis te werken om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn we vooral thuis te vinden. Het is momenteel even niet anders, maar doordat je veel thuis bent, kunnen dingen je wel gaan opvallen. Dat ene klusje in de tuin wat je al jaren voor je uitschuift, die muur die een nieuw likje verf nodig heeft en die kraan die drupt: hoe meer je thuis bent, hoe meer het je op gaat vallen! Zo ook je studeerkamer, waar je tot voor kort waarschijnlijk weinig aandacht voor had, is maar sfeerloos. En laat dat nou net de plek zijn waar jij je hele werkdag door moet brengen! Hier zijn drie tips om je studeerkamer sfeervoller te maken, zodat thuiswerken iets prettiger wordt!

Doe eens wat aan de muren

Heb je maar kale witte muren? Begin dan met het creëren van sfeer in je studeerkamer door deze te gaan schilderen! Kies een mooie kleur uit en ga aan de slag. Heeft je studeerkamer al een mooie kleur maar zijn deze verder leeg? Hang wat mooie schilderijen, posters of leuke foto’s aan de muur. Zo krijgt je studeerkamer een persoonlijke touch en wordt deze een stuk sfeervoller!

werkkamer thuiswerken Sfeervolle werkkamer

Hang een nieuwe lamp op

Heb je al jaren dezelfde oude lamp hangen, of heb je zelfs alleen maar een peertje hangen? Denk eens aan een nieuwe lamp om de sfeer op je studeerkamer een impuls te geven. Bijvoorbeeld moderne hanglampen kunnen een flinke boost zijn voor de uitstraling van je studeerkamer. Doe eens inspiratie op de uitgebreide webshop van Dutch Home Label en maak van jouw studeerkamer een plek waar je graag komt!

Kijk eens naar je interieur

Kijk ook eens kritisch naar het interieur van je studeerkamer. Is de bureaustoel aan het eind van zijn latijn en is het bureau maar gammel? Dan is het tijd om nieuwe meubelen aan te schaffen. Dit is wel een investering, maar ook een kans om de sfeer van de kamer naar je hand te zetten. Zijn de meubels nog niet aan vervanging toe, maar laat de uitstraling te wensen over? Geef het bureau dan eens een likje verf en de bureaustoel nieuwe bekleding, en je studeerkamer ziet er weer uit als nieuw! Creëer dus sfeer in je studeerkamer, maak van thuiswerken een genot!

kantoor aan huis thuiswerken

Meer woonideeën?

Ben je op zoek naar meer woonideeën? Kijk dan eens tussen de artikelen: Efficiënt in een creatieve omgeving thuis werken, 5 handige tips voor het inrichten van je thuiswerkplek en Werkkamer inrichten: 5x inspiratie.

Meer inspiratie

Wooninspiratie bij Woonblog

Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën, tuinideeën en de leukste woonwinkels? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats! Je vindt hier de leukste artikelen vol wooninspiratie voor het inrichten van je huis en tuin. Woonideeën nodig voor een specifieke kamer in je interieur? Of fan van één bepaalde woonstijl? Je vindt het hier allemaal. Kijk rustig eens rond en geniet!

Meest recente berichten